Anssems AMT 2000kg Eco 400x188cm

Anssems AMT 2000kg Eco 400x188cm

Levertijd circa 2 tot 4 weken

Artikelnummer 907312

Aanpasbare opties:

Let op, prijs van aanhangwagen is altijd inclusief kenteken, tenaamstelling en verwijderingsbijdrage.

Omschrijving

Anssems AMT 2000kg Eco 400x188cm
De AMT Eco modellen zijn uitgerust met 2 traanplaat rijbanen als laadvloer.

Anssems aanhangwagens heeft een uitgebreid assortiment van aanhangwagens, waardoor er altijd een aanhangwagen is die voldoet aan uw wensen. De wagens zijn van oerdegelijke kwaliteit en kunt u er altijd veilig mee op pad. Naast kwaliteit en veiligheid vindt Anssems ook het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting.

De aanhangwagen is standaard helemaal compleet en voorzien van diverse opties:

  • - Twee traanplaat rijbanen als laadvloer
  • - Borden 18 cm hoog
  • - 155R13 wielen
  • - Complete verlichting
  • - Aluminium oprijplaten onder laadvloer
  • - Kantelbare steunpoten
  • - Wielkegs gemonteerd

De baklengte van deze aanhangwagen is 400 cm, de bakbreedte is 188 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De hoogte van de laadvloer bedraagt 48 cm.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 335kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 2000kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 1665kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Opties

Beschikbare opties kunnen ervoor zorgen dat de aanhangwagen geheel naar uw wensen samengesteld wordt. De transporters kunnen uitgerust worden met diverse opties, zoals wielstops en een reservewiel. Mocht uw gewenste optie niet te vinden zijn in het lijstje, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kenteken

De aanhangwagen is geremd, bruto zwaarder dan 750kg en zal dus worden voorzien van een eigen kenteken.

Kwaliteit

Deze aanhangwagen is van absolute topkwaliteit. De prijs op onze webshop is helemaal compleet, u komt dus niet voor verassingen te staan. De prijs is namelijk al inclusief de eventuele kentekenkosten en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Voor de actuele levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast is er het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen! Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen. Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt.

Garantie

Op deze Anssems aanhangwagen krijgt u standaard 3 jaar garantie!

Levering

De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen.

Meer informatie

Fabrikant Anssems
Bak lengte 400,00 cm
Bandenmaat 155R13
Laadvloer hoogte 48 cm
Geremd Geremd
Merk as AL-KO
Eigen gewicht 335kg
Netto laadvermogen 1665kg
Bak breedte 188 cm
Bruto laadvermogen 2000kg

Offerte aanvragen

Grote hoeveelheden nodig? Speciale wensen? Of om een andere reden een offerte nodig? Vul het formulier in, dan zullen we een offerte op maat voor u maken.

Vorige
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Anssems AMT 2000kg Eco 400x188cm
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.