Op Hemelvaartsdag, 13 mei, geopend van 08:00 tot 12:00! Bestellingen worden op 13 mei niet verzonden.

Anssems AMT 1200kg 340x170cm

Anssems AMT 1200kg 340x170cm
Levertijd circa 2 tot 4 weken
€ 2.732,18 € 2.258,00

Anssems AMT 1200kg 340x170cm

Anssems aanhangwagens heeft een uitgebreid assortiment van aanhangwagens, waardoor er altijd een aanhangwagen is die voldoet aan uw wensen. De wagens zijn van oerdegelijke kwaliteit en kunt u er altijd veilig mee op pad. Naast kwaliteit en veiligheid vindt Anssems ook het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting.

De aanhangwagen is standaard helemaal compleet en voorzien van diverse opties:

  • Lichte aluminium vloer met antislipprofiel
  • Aluminium rijplaten (240 cm)
  • Steunpoten
  • Lier (verplaatsbaar links en rechts + in lengte verstelbaar)
  • Aluminium borden 18 cm hoog
  • Voor- en achterbord uitneembaar
  • 8 bindogen op de borden
  • Opklapbaar neuswiel
  • 185/70R13 wielen
  • Complete verlichting

De baklengte van deze aanhangwagen is 340 cm, de bakbreedte is 170 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De hoogte van de laadvloer bedraagt 54 cm.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 350kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 1200kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 850kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Opties

Beschikbare opties kunnen ervoor zorgen dat de aanhangwagen geheel naar uw wensen samengesteld wordt. De transporters kunnen uitgerust worden met diverse opties, zoals wielstops en loofrekken. Mocht uw gewenste optie niet te vinden zijn in het lijstje, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kenteken

De aanhangwagen is geremd, bruto zwaarder dan 750kg en zal dus worden voorzien van een eigen kenteken.

Kwaliteit

Deze aanhangwagen is van absolute topkwaliteit. De prijs op onze webshop is helemaal compleet, u komt dus niet voor verassingen te staan. De prijs is namelijk al inclusief de eventuele kentekenkosten en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Voor de actuele levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast is er het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen! Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen. Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt.

Garantie

Op deze Anssems aanhangwagen krijgt u standaard 3 jaar garantie!

Levering

De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen.

Meer informatie
FabrikantAnssems
Bak lengte340,00 cm
Bandenmaat185/70R13
Laadvloer hoogte54 cm
GeremdGeremd
Merk asAL-KO
Eigen gewicht350kg
Netto laadvermogen850kg
Bak breedte170 cm
Bruto laadvermogen1200kg
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Vragen over dit product
Zijn er bij deze aanhangwagen nog bijkomende kosten?

Nee, alle prijzen op onze site zijn totaal prijzen. Hier komen geen kosten meer bij. Mocht u voor een of meerdere opties kiezen, dan worden deze automatisch in de prijs meegenomen. Mocht u kiezen voor bezorging dan ziet u tijdens het afrekenen wat hier de exacte kosten van zijn.

Bij alle aanhangers zit de verwijderingsbijdrage in de prijs. Bij alle aanhangwagens met kenteken zitten ook de kosten voor het kenteken en de tenaamstelling al in de prijs. De prijs op onze site is dus echt het eindbedrag.

Wat zijn de kosten voor bezorging?

Aanhangwagens bezorgen we binnen Nederland voor €95,-.
De aanhangwagen zal door een van onze eigen chauffeurs, volgens afspraak met u, bij u thuis worden afgeleverd.
Meer informatie hierover vindt u hier

Wat is de totale lengte van koppeling tot achteraan aanhangwagen? <br />Wat is de volledige breedte inclusief de wielen (en wielkappen)?

Wat is de totale lengte van koppeling tot achteraan aanhangwagen?: Volledige lengte van hart koppeling tot achterzijde van de aanhangwagen is 488cm.
Wat is de volledige breedte inclusief de wielen (en wielkappen)?: De volledige breedte is 216 cm.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.