Anssems GT 500 VT1 181x101x83cm Bagagewagen

Anssems GT 500 VT1 181x101x83cm
Huidige voorraad: 1
€ 2.174,52 € 1.797,12

Anssems GT 500 VT1 181x101x83cm

Anssems aanhangwagens heeft een uitgebreid assortiment van aanhangwagens, waardoor er altijd een aanhangwagen is die voldoet aan uw wensen. De wagens zijn van oerdegelijke kwaliteit en kunt u er altijd veilig mee op pad. Naast kwaliteit en veiligheid vindt Anssems ook het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting.

De aanhangwagen is standaard helemaal compleet en voorzien van diverse opties:

  • Stabiele aluminium constructie
  • Naar voren te openen deksel ondersteund met twee gasveren
  • Laag ledig gewicht
  • 8 bindogen aan de buitenzijde van de bak
  • Neuswiel
  • 145/80R13 wielen
  • Complete verlichting

De baklengte van deze aanhangwagen is 181 cm, de bakbreedte is 101 cm en de bakhoogte is 83 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De hoogte van de laadvloer bedraagt 49 cm. De totale breedte van de aanhangwagen is 146cm. De totale lengte is 259cm en de totale hoogte is 140cm.
Let op! Bagagewagens met een bak hoogte van 83 cm zijn niet 100% waterdicht! Er kan een minimale hoeveelheid water tussen de 2 achterborden door komen.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 188kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 500kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 312kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Opties

Beschikbare opties kunnen ervoor zorgen dat de aanhangwagen geheel naar uw wensen samengesteld wordt. De bagagewagens kunnen uitgerust worden met diverse opties, zoals steunpoten en een reservewiel. Mocht uw gewenste optie niet te vinden zijn in het lijstje, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kenteken

De aanhangwagen is ongeremd, bruto lichter dan 750kg en zal dus niet worden voorzien van een eigen kenteken.

Kwaliteit

Deze aanhangwagen is van absolute topkwaliteit. De prijs op onze webshop is helemaal compleet, u komt dus niet voor verassingen te staan. De prijs is namelijk al inclusief de eventuele kentekenkosten en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Voor de actuele levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast is er het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Garantie

Op deze Anssems aanhangwagen krijgt u standaard 3 jaar garantie!

Levering

De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen.

Meer informatie
FabrikantAnssems
Fabrikant SKU1.10.1.0102.03
Bruto laadvermogen500kg
Bak lengte181,00 cm
GeremdOngeremd
Laadvloer hoogte49 cm
Bandenmaat145/80R13
Bak hoogte83 cm
Merk asAL-KO
Bak breedte101 cm
Netto laadvermogen312kg
Eigen gewicht188kg
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
Heb ik voor deze aanhangwagen een BE rijbewijs nodig?
Of u een BE rijbewijs nodig heeft om een aanhangwagen achter uw auto te mogen besturen is van zowel de aanhangwagen als de auto afhankelijk.Als het een aanhangwagen tot 750kg betreft mag u deze altijd met een B rijbewijs besturen. Voor aanhangwagens ...
Zijn er bij deze aanhangwagen nog bijkomende kosten?
Nee, alle prijzen op onze site zijn totaal prijzen. Hier komen geen kosten meer bij. Mocht u voor een of meerdere opties kiezen, dan worden deze automatisch in de prijs meegenomen. Mocht u kiezen voor bezorging dan ziet u tijdens het afrekenen wat hier...
Wat zijn de kosten voor bezorging?
Aanhangwagens bezorgen we binnen Nederland voor €95,-. De aanhangwagen zal door een van onze eigen chauffeurs, volgens afspraak met u, bij u thuis worden afgeleverd. Meer informatie hierover vindt u hier
Dag, Ik ben benieuwd naar de bruto buitenmaten van deze aanhangwagen, zowel qua lengte als qua breedte. Wij zijn op zoek naar een aanhangwagen met een maximale breedte van 120 cm.
De totale breedte van de aanhangwagen is 146cm. Totale lengte is 259cm. Totale hoogte is 140cm. De bagagewagens van Anssems zijn allemaal mintens 146cm breed. De 126cm binnenwerks bagagewagens zijn zelfs in totaal 171cm breed.
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.