Anssems ASX 2500kg 325x178cm

Anssems ASX Plateauwagen 2500kg 325x178cm
Huidige voorraad: 1
€ 4.434,65 € 3.665,00

Anssems ASX Plateauwagen 2500kg 325x178cm

ASX plateauwagens, het beste van twee werelden.

Een ijzersterke plateauwagen mét stalen rijplaten, opgeborgen in geïntegreerde rijplaathouders onder de laadvloer, dat is de Anssems ASX. Het volbad verzinkte chassis (met vier langsliggers) ondersteunt de laadvloer optimaal. De verlichting, assen, oplooprem en het neuswiel voldoen aan de hoge eisen die Anssems stelt op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. De aluminium borden en hoekrongen zijn door middel van een kleine handeling afneembaar. Zo ontstaat er snel een vlakke laadvloer voor maximaal gebruik.


Afmetingen:

De baklengte van deze aanhangwagen is 325 cm, de bakbreedte is 178 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De aluminium opstaande borden zijn 30cm hoog. De hoogte van de laadvloer bedraagt 67 cm. De totale lengte van de aanhangwagen bedraagt 482 cm en de totale breedte is 189 cm. De totale hoogte van aanhangwagen is 97 cm.


Gewichtsklasse:

Het bruto draagvermogen van de aanhangwagen is 2500kg. Het eigen gewicht van de aanhangwagen is 505kg. Dit zorgt voor een netto laadvermogen van 1995kg.

Kenteken: De aanhangwagen is geremd, bruto zwaarder dan 750kg en zal dus worden voorzien van een eigen kenteken.


Standaard uitgerust met:

- Stalen oprijplaten onder de laadvloer (250x30cm)
- Alle borden neerklapbaar
- 8 Bindhaken aan binnenzijde laadbak (4 per zijde)
- Automatisch neerklapbaar neuswiel
- Bindrail voor eventuele verplaatsbare nethaken of bindogen
- Zij- en achterborden klappen open tot onder de laadvloer
- Borden en hoekrongen verwijderbaar
- 185/70R13 wielen


Op- en afrijden

Voor het op- en afrijden van voertuigen gebruikt u de stalen rijplaten. De meegeleverde rijplaten worden opgeborgen in het chassis. U heeft zodoende de rijplaten altijd bij de hand.
Tip! Voor nog meer comfort tijden het op- en afrijden kunt u de ASX uitbreiden met een lier en steunpoten.


Levertijd

Staat de aanhangwagen niet op voorraad? Dan is de aanhangwagen alsnog snel te leveren! Normaliter is de levertijd ca. 2 a 3 weken. Neem contact op met onze klantenservice voor een actuele indicatie van de levertijd.


Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe geremde aanhangwagen! Bij aankoop van een nieuwe geremde aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt. Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen.


Garantie

Op de Anssems aanhangwagens zit 3 jaar garantie op het chassis en constructiefouten en 1 jaar garantie op productiefouten van kleine onderdelen. Voor meer details over de garantie kunt u contact opnemen met de klantenservice.


Klantenservice

Twijfelt u over de keuze of heeft u graag opheldering over een aantal gegevens of opties? Neem dan contact op met de klantenservice van Masta Aanhangwagens!

Meer informatie
FabrikantAnssems
Bak lengte325,00 cm
Bandenmaat185/70R13
Laadvloer hoogte67cm
GeremdGeremd
Merk asAL-KO
Eigen gewicht505kg
Netto laadvermogen1995kg
Bak breedte178cm
Bruto laadvermogen2500kg
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.