AL-KO Wielschokbreker rood 2000 kg - 3500 kg

2000/3500 KG.
Huidige voorraad: 4
€ 65,95 € 54,50

AL-KO wielschokbreker rood

Geschikt voor:
Enkelasser as tot 2000 kg
Tandemasser as tot 3500 kg
Uitgeschoven lengte: 38 cm
Ingeschoven lengte: 26 cm

Geleverd inclusief bevestigingsmaterialen
Geleverd exclusief bevestigingssteun

Gewichtsklasse

AL-KO as- of wielschokdempers zijn ingedeeld in gewichtscategorieën. Voor gemakkelijke herkenning heeft iedere gewichtsklasse een eigen kleur. De rode wielschokbrekers behoren bij de de volgende gewichtsklasse, een enkelasser tot 2000 kg en een tandemasser tot 3500 kg. Bij de keuze van de juiste gewichtscategorie ervaart u maximaal positief effect op de rijeigenschappen van uw aanhangwagen.

Voordelen

Wanneer u de correcte wielschokdempers gemonteerd heeft zult u diverse voordelen ervaren. Uw aanhangwagen zal een optimale wegligging, goede demping en een verbeterde stabiliteit bij het rijden en het remmen hebben.

Dankzij de rubbergeveerde scharnierende bevestigingsogen kunnen de wielschokbrekers eenvoudig gemonteerd worden. Daarnaast kunnen de schokbrekers, onder een hoek van maximaal 5°, spanningsvrij worden gemonteerd, waardoor de slijtage minimaal is.

Kwalitatieve afwerking

AL-KO staat bekent om de hoge kwalitatieve afwerking. Dit kunt aan diverse zaken merken bij de wielschokdemper. Alle schokdempers zijn voorzien van kwaliteitsafdichtingen. Zo zorgt stofafdichting ervoor dat er geen stof binnendringt tussen de binnen- en buitenpijp. Een ander opvallend gegeven is dat het ventiel vervaardigt is van verchroomd sintermetaal en de ruwheid van de zuigerstang is slechts 0,1 Ra. Bij montage zult u zien dat de bouten vast in het oog van de demper zijn geïntegreerd. De bijbehorende moeren worden vanzelfsprekend mee geleverd.

Al met al een kwalitatief uitstekende wielschokbreker.

AL-KO productomschrijving

AL-KO Asschokbrekers Octagon
AL-KO nr. 244 086 / 244086 / 244.086

Filmpje: Montage AL-KO wielschokbreker/asschokdemper

Meer informatie
Fabrikant SKU244086
FabrikantAL-KO
EAN4003718020922
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.