Aanhanger Buitenbanden

Uw aanhangwagen buitenband lekt of is kapot? Bij Masta Aanhangwagens vindt u een uitgebreid assortiment buitenbanden. Zoek aan de hand van de velg diameter, band breedte en band hoogte uw juiste maat buitenband. Let ook op het draagvermogen! Voor advies kunt u altijd terecht bij Masta Aanhangwagens.

sort-descending
 • Security Buitenband 195/50R13C 104N
  € 90,44 € 74,74

1 product

In deze categorie vindt u al onze buitenbanden voor uw aanhanger, paardentrailer, caravan of boottrailer. Wij leveren uitsluitend nieuwe banden en geen remoulded banden. Daarnaast leveren we alleen A-merken, zoals Starco en GT-radial.

Voorraad

Buitenbanden hebben wij standaard niet op voorraad liggen (naast een enkele zeer gangbare maten). Dit is in verband met de DOT code van een buitenband. De DOT code geeft aan wanneer de band geproduceerd is. Buitenbanden worden dus in de meeste gevallen speciaal voor u besteld, zodat de productie van de band kort geleden is geweest en u zeker van een nieuwe band bent (en een daarbij behorende recente DOT-Code). De levertijd zal 2 tot 3 werkdagen zijn voor uw nieuwe buitenbanden.

Klantenservice

Twijfelt u over de juiste maat of zit uw maat buitenband niet in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag bij het vinden van de juiste buitenband voor uw aanhangwagen. Telefonisch bereikbaar op 0413-472893, en via de mail op info@masta.nl.

Juiste maat buitenband

Bij het bestellen van een nieuwe buitenband moet u letten op een aantal factoren. De velgdiameter in inches, band breedte, band hoogte, laadvermogen en snelheidsindex. Op uw te vervangen band vindt u deze maten terug.

Op onze handige kennispagina vindt u alle informatie benodigd tot het kiezen van de juiste buitenband.


Banden Blog berichten

 • Voor- en nadelen van brede en smalle banden

  smalle of brede banden

  Brede of smalle banden, waar kiest u voor? Er zijn ontzettend veel verschillende maten beschikbaar, maar wat is nou de beste keuze voor uw aanhangwagen?

  Hieronder zetten we de voor- en nadelen van smalle en brede banden voor u op een rij.

  Voor- en nadelen van het gebruik van smallere banden:

  Voordelen:

  - Beter bestand tegen aquaplaning

  Lees meer »

Banden Blog berichten

 • Winterbanden voor mijn aanhangwagen?

  Zijn winterbanden verplicht voor mijn aanhangwagen?
  Een veel voorkomende vraag aan de start van de winterse periode. Logisch, want het is natuurlijk super belangrijk dat u veilig de weg op kunt voor uzelf en uw mede weggebruikers. Winterbanden bieden vanaf 7 graden Celsius en daaronder meer grip dan zomerbanden. Niet alleen op sneeuw, maar ook op een nat wegdek. En dat laatste komt in Nederland natuurlijk veel voor.

  Nederland:
  U bent in Nederland niet verplicht om winterbanden te gebruiken. Op uw trekkend voertuig niet en op uw aanhangwagen niet.
  Bij winterse omstandigheden is het wel verstandig om uw trekkend voertuig te voorzien van winterbanden.
  Onder winterse omstandigheden verstaan we ijzel, gladheid door sneeuw of sneeuwmodder en gladheid door ijs- of rijpvorming.

  België:
  U bent in België niet

  Lees meer »
loader
Bezig met laden...