Anssems BSX 2500kg 301x150cm

Anssems BSX 2500kg 301x150cm
Artikelnummer
907107
€ 2.395,80 € 1.980,00
Levertijd circa 1 tot 3 weken

Anssems BSX 1500kg 301x150cmAnssems aanhangwagens heeft een uitgebreid assortiment van aanhangwagens, waardoor er altijd een aanhangwagen is die voldoet aan uw wensen. De wagens zijn van oerdegelijke kwaliteit en kunt u er altijd veilig mee op pad. Naast kwaliteit en veiligheid vindt Anssems ook het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting.

De aanhangwagen is standaard helemaal compleet en voorzien van diverse opties:

  • Gelast chassis
  • Voorrek en reling
  • Neerklapbaar voor- en achterbord
  • Neuswiel
  • Houten vloerplaat
  • 185/70R13 wielen
  • Complete verlichting

De baklengte van deze aanhangwagen is 301 cm, de bakbreedte is 150 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De hoogte van de laadvloer bedraagt 53 cm.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 405kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 2500kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 2095kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Opties

Beschikbare opties kunnen ervoor zorgen dat de aanhangwagen geheel naar uw wensen samengesteld wordt. De plateauwagens kunnen uitgerust worden met diverse opties, zoals een vlakzeil en een reservewiel. Mocht uw gewenste optie niet te vinden zijn in het lijstje, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kenteken

De aanhangwagen is geremd en zal dus worden voorzien van een eigen kenteken.

Kwaliteit

Deze aanhangwagen is van absolute topkwaliteit. De prijs op onze webshop is helemaal compleet, u komt dus niet voor verassingen te staan. De prijs is namelijk al inclusief de eventuele kentekenkosten en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Voor de actuele levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast is er het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen! Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen. Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt.

Garantie

Op deze Anssems aanhangwagen krijgt u standaard 3 jaar garantie!

Levering

De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen.

Meer informatie
Fabrikant Anssems
Bak lengte 301,00 cm
Bandenmaat 185/70R13
Laadvloer hoogte 50 cm
Geremd Geremd
Merk as AL-KO
Eigen gewicht 405kg
Netto laadvermogen 2095kg
Bak breedte 150 cm
Bruto laadvermogen 2500kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anssems BSX 2500kg 301x150cm
Uw waardering
Customer Questions
Zijn er bij deze aanhangwagen nog bijkomende kosten?

Nee, alle prijzen op onze site zijn totaal prijzen. Hier komen geen kosten meer bij. Mocht u voor een of meerdere opties kiezen, dan worden deze automatisch in de prijs meegenomen. Mocht u kiezen voor bezorging dan ziet u tijdens het afrekenen wat hier de exacte kosten van zijn.

Bij alle aanhangers zit de verwijderingsbijdrage in de prijs. Bij alle aanhangwagens met kenteken zitten ook de kosten voor het kenteken en de tenaamstelling al in de prijs. De prijs op onze site is dus echt het eindbedrag.

Wat zijn de kosten voor bezorging?

Aanhangwagens bezorgen we binnen Nederland voor €95,-.
De aanhangwagen zal door een van onze eigen chauffeurs, volgens afspraak met u, bij u thuis worden afgeleverd.
Meer informatie hierover vindt u hier

Zit bij deze aanhanger een neuswiel bij de prijs in? Wat kosten loofrekken voor deze aanhanger?

Ja, deze aanhangwagen is standaard compleet met een goed neuswiel. Loofrekken zijn bij deze aanhangwagen niet mogelijk. Alternatief is dat wel mogelijk bij de Anssems bakwagens uit de GT serie.

Did you find what you were looking for?