Maandelijkse Archieven: Oktober 2019

 1. 2019 Eindejaars actie op alle Hulco Aanhangwagens!

  Gratis een DoubleLock onderbouw slot op alle Hulco aanhangwagens!

  - Geldig op alle Hulco aanhangwagens (Medax & Terrax)
  - Actie geldig t/m 31-12-2019

  Tot en met 31 december 2019 krijgt u op een nieuwe Hulco aanhangwagen gratis een DoubleLock onderbouwslot gemonteerd!
  U hoeft het onderbouwslot niet te selecteren op de website, we gaan deze standaard voor u monteren. Mocht u vragen hebben over het slot of deze actie kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  DoubleLock Disselslot
  De DoubleLock sloten zijn onderbouwsloten die garant staan voor hoge kwaliteit en veiligheid! Een eenvoudig bruikbaar slot wat gemonteerd wordt aan uw koppeling. U zet de beugel om uw trekhaak of voor de koppeling en zet deze vervolgens vast en op slot met een hangslot. De DoubleLock sloten kunnen aangekoppeld en los gebruikt worden.

  Lees meer »
 2. Peitz - Merk - Korte slag assen en oploopremmen

  Het merk Peitz ( 'Josef Peitz jun. KG Paderborn' of 'Peitz GmbH & Co KG' ) fabriceerde onder andere torsieassen en oploopremmen voor aanhangwagens en caravans. Begin jaren 90 is Peitz overgenomen door BPW. Al snel verdween de naam Peitz daarna als fabriek.

  De Peitz torsie-assen, EBG of EBD, zijn voorzien van een korte slag remtype.
  Hier vindt u meer informatie over het verschil tussen korte en lange slag remtypes.
  Op het typeplaatje van de as of op de ankerplaat vindt u de korte slag remtypes aangeduid met remtype R 234-76 of R 205-83. BPW ging na de overname niet lang door met de korte slag remtypes van Peitz. Tegenwoordig produceert BPW alleen nog lange slag remtypes.


  Kan ik nu mijn Peitz as of oplooprem niet meer vervangen?

  Geen paniek, het is mogelijk om uw oude Peitz as of oplooprem te vervangen!
  Het Duitse merk WAP (Wap Fahrzeugtechnik GmbH) heeft het produceren van de korte slag remtypes overgenomen en voortgezet. Peitz (en sommige BPW korte slag) assen kunnen probleemloos vervangen worden door WAP assen. Hetzelfde geldt voor Peitz en WAP oploopremmen.
  Peitz R 234-76 → WAP W 234-RS
  Peitz R 205-82 → WAP W 205-RS

  Ik heb hier een AL-KO as op voorraad liggen, kan ik deze ook gebruiken?

  Nee dat is niet mogelijk. Alleen WAP assen kunnen Peitz assen vervangen. WAP is tegenwoordig de enige fabrikant van de korte slag assen.

  Klantenservice
  Heeft u een Peitz as en komt u er niet uit wat een passende vervanger is? Of twijfelt u over de juiste keuze? Neem dan contact op met de klantenservice van Masta Aanhangwagens. We helpen u graag aan een passende as of oplooprem.
  Lees meer »
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.