Maandelijkse Archieven: September 2024

  1. Hulco Benax Kipper geïntroduceerd!

    Hulco Benax Kipper geïntroduceerd!

    Op de Partnerdag 2024 heeft Hulco de nieuwste telg van de Hulco-familie geïntroduceerd, en dat is er niet zomaar een!

    Samen met alle Nederlandse dealers hebben we vol bewondering gekeken naar de nieuwe Hulco Benax! Deze zeer robuuste kipper gaat ongetwijfeld de Nederlandse professionele markt veroveren. De kipper is overduidelijk een echte Hulco, met het bekende vakwerk-kokerchassis. Deze robuuste constructie kennen we natuurlijk al jaren van de Hulco Medax, maar is nu zeer doeltreffend toegepast op de eerste kipper uit deze stal!

    Naast het robuuste chassis is deze kipper ook uitgerust met een bijzonder uitgebreide standaarduitrusting. Zo is er bijvoorbeeld standaard een accu-indicator aanwezig, waardoor direct af te lezen is of de accu moet worden opgeladen. Daarnaast is een extra zwaar AL-KO neuswiel met een 230x80 wiel standaard. Ook bevat de standaardlevering een acculader (van het Nederlandse topmerk Xenteq) en een afstandsbediening met kabel. Rijplaathouders

    Lees meer »
  2. Gesloten Henra Xpert editie naar Belgie

    Gesloten Henra Xpert editie naar Belgie

    Recent is bij ons deze wel zeer complete Henra gesloten bakwagen opgehaald! Voor een gewaardeerde klant uit het Belgische Boechout hebben we deze Henra Xpert mogen samenstellen met onder andere een Deur-/klepcombinatie, zijdeur, bindrails op de zij- en voorwand en een reservewiel onder de laadvloer.

    Vooral de zeer functionele deurklep combinatie maakt deze gesloten wagen wel heel breed inzetbaar! Hier door is het mogelijk om de aanhanger zowel met bijvoorbeeld een heftruck te beladen maar is het ook mogelijk om bijvoorbeeld flightcases er in te rollen. 

    De Henra gesloten bakwagen is natuurlijk altijd al zeer goed te bestickeren, maar in de Xpert uitvoering met de zwarte hoekprofielen is hij helemaal te bestickeren tot een zeer charmante verschijning!

    Lees meer »
  3. Craft naar Siegerswoude

    Craft naar Siegerswoude

    Deze week hebben we een hele mooi Henra Craft plateauwagen afgeleverd in het Friese Siegerswoude.

    Deze Craft plateauwagen is een zeer betaalbare maar solide aanhanger, geschikt voor zowel particulier als klein zakelijk gebruik.

    Standaard voorzien van de bij Henra bekende borden met grip profiel voor makkelijkere handeling van de borden. Daarnaast natuurlijk van de fijne sluitingen gemonteerd in het bord profiel.

    Deze is in verschillende as configuraties leverbaar, maar in dit geval afgeleverd als ongeremde 750kg variant. Hier door mag iedereen, ook bestuurders zonder BE rijbewijs, met deze aanhangwagen rijden!

    Lees meer »
  4. IP-Codering

    IP-Codering

    De IP-classificatie (International Protection Rating, ook soms Ingress Protection) is een methode waarmee de beschermingsgraad van behuizingen en of andere objecten wordt aangegeven. De IP-waarde geeft aan hoe goed het materiaal bestand is tegen binnendringen van water, voorwerpen, stof en hoe deze mechanisch bestendig is.

    De IP-classificatie wordt aangegeven door twee cijfers en een eventuele aanvulling van een letter. Cijfer 1 staat voor de bescherming tegen het binnendringen van voorwerpen

    Lees meer »
loader
Bezig met laden...