Hulco Benax Kipper geïntroduceerd!

Op de Partnerdag 2024 heeft Hulco de nieuwste telg van de Hulco-familie geïntroduceerd, en dat is er niet zomaar een!

Samen met alle Nederlandse dealers hebben we vol bewondering gekeken naar de nieuwe Hulco Benax! Deze zeer robuuste kipper gaat ongetwijfeld de Nederlandse professionele markt veroveren. De kipper is overduidelijk een echte Hulco, met het bekende vakwerk-kokerchassis. Deze robuuste constructie kennen we natuurlijk al jaren van de Hulco Medax, maar is nu zeer doeltreffend toegepast op de eerste kipper uit deze stal!

Naast het robuuste chassis is deze kipper ook uitgerust met een bijzonder uitgebreide standaarduitrusting. Zo is er bijvoorbeeld standaard een accu-indicator aanwezig, waardoor direct af te lezen is of de accu moet worden opgeladen. Daarnaast is een extra zwaar AL-KO neuswiel met een 230x80 wiel standaard. Ook bevat de standaardlevering een acculader (van het Nederlandse topmerk Xenteq) en een afstandsbediening met kabel. Rijplaathouders onder de laadvloer zijn eveneens aanwezig. Touwhaken zijn standaard voorzien onder de laadvloer en bindhaken zijn bevestigd binnen het aluminium.

De volledige verlichting is uitgevoerd in LED, en voor de achterlichten is gekozen voor de zeer fraaie Aspöck Multiled IV-lampen. Deze veroorzaken in de praktijk weinig compatibiliteitsproblemen met voertuigen, maar kunnen optioneel worden voorzien van Aspöck-controleboxen.

Optioneel kan men kiezen voor een noodhandpomp en extra wandopties, zoals loofrekken of opzetborden. Daarnaast is er keuze uit 2 of 3 assen. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor de Go-Getter-uitvoering, bekend van Anssems en Hulco, met onder andere zwarte borden en zwarte velgen.

Op het moment van schrijven wachten we nog op de eerste leveringen (verwacht in februari 2025) en de officiële productfoto's. Wel hebben we al enkele foto's kunnen maken tijdens de productintroductie.

Vanaf nu is deze kipper als pre-order te bestellen, met verwachte uitlevering in februari of maart 2025.