Maandelijkse Archieven: Maart 2019

  1. Het verschil tussen korte en lange slag

    Het verschil tussen korte slag en lange slag bij oploopremmen en torsie-assen.

    Werking oplooprem

    Zodra u met uw auto inclusief aanhanger afremt duwt de aanhanger tegen de auto. Dit komt door de snelheid en massa van de aanhanger. De aanhanger loopt tegen de auto op, vandaar ook de naam van een oplooprem. In de oplooprem zit een oploopdemper (ook wel stootdemper genoemd), deze vangt de voorwaartse duw beweging van de aanhanger langzaam op. Door het indrukken van de oploopdemper wordt hij korter en trekt hij een overzet hevel aan die vervolgens de wielremmen aantrekt. De mate waarin de demper korter wordt, wordt ook wel de slag genoemd.

    In deze slag zijn 2 varianten beschikbaar, kort en lang.

    Voor de juiste werking is het belangrijk dat de 2 verschillende slagen niet door elkaar gehaald worden. Een

    Lees meer »
  2. Masta Aanhangwagens vanaf heden Henra dealer!

    Masta Aanhangwagens Henra Dealer
    "Het gaat niet om prestige, maar om pure functionaliteit en duurzaamheid van onze producten, en de aanbeveling en de tevredenheid van onze klanten!"

    Vanaf heden is Masta naast dealer van merken zoals Anssems, Hulco en Vlemmix nu ook officieel dealer van het Nederlandse kwaliteits merk Henra! Henra maakt sinds 1932 aanhangwagens voor de professionele gebruiker. Henra focust zich uitsluitend op aanhangwagens voor intensief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan kippers voor dagelijks gebruik of machinetransporters die regelmatig zware machines vervoeren.

    Groot uitgebreid assortiment

    Henra onderscheid zich ten opzichte van andere merken met een zeer groot en uitgebreid assortiment aanhangwagens. Denk hierbij aan bakwagens, plateauwagens, kippers, machinetransporters, autotransporters en paardentrailers. Verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen. Van plateauwagens van 612x248cm tot een machine transporter van 399x180cm. Een 3-zijdige kipper van 401x202cm
    Lees meer »
loader
Bezig met laden...