Maandelijkse Archieven: Januari 2023

 1. Masta Aanhangwagens Huurtopper 2022!

  Masta Aanhangwagens uitgeroepen tot huurtopper in 2022!

  De "Huurtopper Award" is een jaarlijks terugkerende verkiezing van Huren.nl om beste verhuurbedrijven binnen Nederland te vinden en te eren.

  Op basis van reviews van het afgelopen jaar zijn we in 2022 uitgeroepen tot "Huurtopper 2022" door Huren.nl!

  Namens team Masta willen we via deze weg onze klanten bedanken het achterlaten

  Lees meer »
 2. Aspock Multipoint achterlichten

  Aspock Multipoint

  Aspöck is in 1977 opgericht als fabrikant van verlichting systemen voor agrarische voertuigen. In 1996 werden de eerste achterlichten voor aanhangwagens geproduceerd. De Multipoint 1 werd ook in 1996 voor het eerst geproduceerd. Ondertussen is Aspock niet meer weg te denken uit de aanhangwagen, caravan, boottrailer, paardentrailer of camper branche. Vrijwel alle grote aanhangwagen fabrikanten kiezen voor Aspock Multipoint achterlichten. Of het nu gaat om een Anssems, Hapert, Saris, Vlemmix, Atec, Eduard, Hulco of Rebel aanhangwagen, ze kiezen allemaal voor de Multipoint serie van Aspock. Vanzelfsprekend dat Aspock verlichting in het assortiment van Masta Aanhangwagens te vinden is.

  Verschillende uitvoeringen
  Het meest gebruikte achterlicht is de Multipoint serie. Deze bestaat in 5 verschillende uitvoeringen. Naast de hoge kwaliteit en het fraaie uiterlijk is het daarnaast ook vaak de eerste keuze vanwege het uitstekende

  Lees meer »
loader
Bezig met laden...