Maandelijkse Archieven: Maart 2024

 1. Caravan beveiliging; veilig op vakantie!

  Veilig en met een gerust hart op vakantie met uw caravan? Bereid uzelf dan goed voor tegen diefstal!

  Voordat u op pad gaat met de caravan is het goed even stil te staan bij de caravan beveiliging. De beste manier om vakantieplezier te verzekeren is door te voorkomen dat er schade ontstaat. Een caravan is een gemakkelijk doelwit en daardoor ook een gewild doelwit, zeker op onbewaakte plaatsen. Diefstal komt helaas overal voor, ook op de stoep bij u thuis. Maar, u kunt het dieven en inbrekers natuurlijk wel extra moeilijk maken door uw caravan goed te beveiligen. In de regel hebben dieven haast, want hun grootste vijand is tijd. Een klus die te lang gaat duren, zal hen afschrikken. Met stevige beveiligingsmaterialen kunt u het risico van diefstal al aanzienlijk verminderen. Denkt u hierbij aan wielklemmen, hangsloten en onderbouwsloten. Caravan beveiliging is zodoende een must.

  Lees meer »
 2. Loofrekken, wel of niet doen?

  Voordelen nadelen loofrekken aanhanger

  Aanhangwagens met loofrekken zijn ontworpen voor het vervoeren van grote volume's lading. Denk hierbij aan bladeren, takken en ander tuinafval. 

  Het mooie weer komt eraan en wellicht gaat u binnenkort uw tuin flink aanpakken. Is een aanhangwagen met loofrekken dan een must?
  We zetten graag de voor- en nadelen voor u op een rijtje.

  Voordelen:

  1. Efficiënte ruimte
  Een aanhangwagen uitgerust met loofrekken bied enorm veel ruimte om uw lading mee te vervoeren. Hierdoor kunt u uw lading goed georganiseerd vervoeren. De rekken maken het makkelijk om bijvoorbeeld takken of bladeren te stapelen en vast te zetten, zodat ze tijdens het rijden niet los raken. Dit scheelt u al snel enkele ritjes naar de stort!

  2. Veiligheid
  De loofreken zorgen ervoor dat u uw lading veilig kunt vervoeren, ook grotere en zwaardere ladingen. Losse takken of bladeren worden door de rekken tegengehouden en belanden hierdoor

  Lees meer »
loader
Bezig met laden...