Maandelijkse Archieven: Mei 2019

  1. Geleverd: Hulco Terrax-2 Inclusief Loofrekken

    Op zoek naar een machinetransporter die daarnaast ook gebruikt kan worden voor het vervoeren van puin en afval van uw werkzaamheden? De Hulco Terrax uitgerust met loofrekken is hiervoor een perfecte oplossing!

    Deze week heeft Masta Aanhangwagens een Hulco Terrax-2 2601 294x150cm machinetransporter inclusief loofrekken geleverd. Een zeer degelijke machinetransporter die dankzij de loofrekken zeer multifunctioneel inzetbaar is geworden. Zo kan onze klant ook puin en afval vervoeren van de gedane werkzaamheden. Zie de foto's hieronder. Voor meer informatie en een prijsindicatie wil ik u graag verwijzen naar de product pagina van de Hulco Terrax-2 Basic.

    Hulco Terrax-2 2601 294x150cm Basic met Loofrekken:
    Lees meer »
  2. Verschil tussen de Anssems KSX en Henra 3-zijdige Kipper

    Ben je op zoek naar een Kipper voor serieus dagelijks gebruik, als hovenier, aannemers of bijvoorbeeld stratenmaker dan heb je eigenlijk maar 2 serieuze opties. We krijgen regelmatig de vraag welke van die twee kippers nou de beste keuze is.

    In dit artikel willen we graag de verschillen en overeenkomsten tussen de Anssems en Henra kippers. We hebben daarom twee aanhangwagens uit onze voorraad gebruikt om een directe vergelijking te maken. Beide aanhangwagens zijn bedoeld voor de zakelijk markt of voor intensief privé gebruik. Ze zijn beide, samen met andere merken en modellen, via onze site of in onze winkel te bestellen.

    Gebruikte aanhangwagens voor deze review zijn: Anssems KSX 3500kg Elektrisch 305x178cm &

    Lees meer »
loader
Bezig met laden...