Maandelijkse Archieven: November 2021

  1. Geleverd: Henra gesloten bakwagen 465x183x220cm 3500kg Tridemas

    Henra gesloten XXL Masta

    Een gesloten aanhangwagen nodig voor zeer grote volumes? Henra produceert gesloten bakwagens tot een lengte van 465 cm, breedte van 183 cm en een hoogte van maar liefst 220 cm! Leverbaar in tandemas of tridemas uitvoering. Masta Aanhangwagens heeft deze prachtige XXL gesloten wagen reeds geleverd in tridemas uitvoering.

    Geleverd met de volgende extra opties:
    - 3x 1350kg Tridemas uitvoering
    - Zijdeur linksvoor
    - Achterklep ipv deuren, voorzien van containersluiting en anti-slip
    - Bindrails op de wanden over gehele lengte
    - 4x Inklikogen voor bindrails
    - Led verlichting
    - Extra binnenlamp gemonteerd
    - Contactdoos op de dissel, inclusief spiraalkabel
    - Reservewiel gemonteerd onder laadvloer
    - Schokbrekers gemonteerd 3 asser
    - Steunpoten achterzijde
    - Extra zwaar neuswiel
    - Doublelock SCM onderbouwslot

    Lees meer »
  2. 13 Polige stekker

    Inmiddels sinds jaar en dag verplicht op nieuwe aanhanwagens, maar ook steeds vaker gemonteerde op ouderen aanhangwagen is de 13 polige stekker. Bij het uitzoeken van een 13 polige stekker heb je echter nogal wat verschillende keuzes. Wat is belangrijk om op te letten en wat zijn de verschillen tussen de verschillende merken en modellen stekker?

    In deze blog geven we een overzicht van de verschillende opties. Ook kijken we naar een stekker die een vreemde een in de bijt blijkt, omdat het 13 polige aanhanger stekker systeem bekend staat om het feit dat hij in de stekkerdoos gedraaid moet worden terwijl dat bij deze stekker niet nodig is!

    Daarnaast is er nog een alternatieve 13 polige stekker, namelijk de 13 polige stekker volgens het WeSt systeem. Ook die zullen we natuurlijk bespreken, want het is natuurlijk mogelijk dat uw aanhanger of fietsendrager is uitgevoerd met deze stekker.

    Hella 13 polige stekker

    De eerste en meest verkochte optie voor

    Lees meer »
  3. Aantal geleverde 3 assers blijft groeien!

    Opnieuw is het aantal verkochte 3-assige aanhangwagens sterk gestegen. Uit de verkoopcijfers tot 8 november blijkt dat er dit jaar reeds 2.501 aanhangwagens tot en met 3.500kg verkocht zijn. Over het gehele jaar 2020 waren dit 2.246 stuks, een groei van maar liefst 11,3% met nog bijna twee maanden te gaan!

    Opvallend hierbij is dat de merken Hulco en Henra duidelijk het sterkst profiteren van de groeiende vraag naar aanhangwagens met drie assen. Hulco is sinds dat zij gestart is met de productie van 3-assige aanhangwagens erg succesvol gebleken en is dan ook ieder jaar onbetwist marktleider met een aandeel van ongeveer 30%. In 2012 was de vraag naar 3-assige aanhangwagens nog beperkt en werden slechts 272 stuks van Hulco tenaamgesteld. Dit is in 2021 gegroeid naar maar liefst 770 stuks.

    Waar Henra van 2012 tot 2018 gestaag marktaandeel in dit segment wist te winnen is deze groei sinds 2018 exposief gestegen. Dit heeft geresulteerd in een marktaandeel van maar liefst

    Lees meer »
loader
Bezig met laden...