Een Tiny-House chassis met een afneembaar frame!

Vlemmix Detachable Trailer - Een Tiny-House aanhangwagen met afneembaar frame!

De detachable tiny-house trailer kenmerkt zich door het afneembaar deck (inclusief het eventueel opgebouwde huis), waardoor het huis conform officiële voorschriften als lading kan worden beschouwd. Aangezien het huis op deze Detachable Trailer afneembaar is, wordt het eenvoudiger om de trailer naar de keuring te brengen als dit verwacht wordt. 

Meerdere decks voor 1 trailer
Verder biedt Vlemmix de mogelijkheid om één trailer te bestellen met meerdere "decks" van gelijke omvang. Het wisselen van decks is snel en eenvoudig! De decks zijn verkrijgbaar met vier steunpoten van elk 3000kg. De Detachable Trailer biedt hierdoor flexibiliteit in diverse toepassingen, u kunt namelijk meerdere huizen/decks/opbouwen vervoeren met 1 trailer!

Hoge kwaliteit
Om de Detachable Trailer te garanderen van een lange levensduur zijn alle chassis van Vlemmix Trailers thermisch verzinkt. Het verzinken zorgt voor een beschermende laag die het metaal tegen corrosie beschermt. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge weerstand tegen slijtage en ontstaat er geen roestvorming bij krassen en kleine beschadigingen. Alle Detachable Trailers zijn uiteraard netjes afgewerkt zodat u tijdens de bouw nergens tegen aan loopt. De Kabels van de verlichting zijn weg gewerkt in het chassis zodat u ook daar geen last van hebt.

Nauwkeurigheid

Doordat elke koker of plaatdeel is gefabriceerd met de modernste technieken in het plaat en buis lasersnijden zijn alle onderdelen tot op wel 0.1mm nauwkeurig. Hierdoor komt u tijdens de bouw niet voor verassingen.

Europese goedkeuring

Alle chassis van Vlemmix Trailers beschikken over een Europese goedkeuring. Hierdoor kunt u met de COC documenten de trailer overal in Europa aanmelden.

Gangbaar model

De Vlemmix tiny-house trailers zijn de meest gebruikte modellen in europa! Goed te gebruiken als woon en slaapruimte maar zeker ook voor andere doeleinden. Altijd reserveonderdelen beschikbaar en een oplossing laat nooit lang op zich wachten!

De zekerheden van Vlemmix

Vlemmix trailers heeft een assortiment van enkele basis modellen die we in grote aantallen produceren, alle modellen zijn uit te breiden met diverse opties. Zo creëren wij een efficiënte bedrijfsvoering. Door de in 2021 gerealiseerde las carrousel met ondertussen vier lasrobots is Vlemmix trailers te allen tijde verzekerd van 100% kwaliteit.