Masta Aanhangwagens Henra Dealer
"Het gaat niet om prestige, maar om pure functionaliteit en duurzaamheid van onze producten, en de aanbeveling en de tevredenheid van onze klanten!"

Vanaf heden is Masta naast dealer van merken zoals Anssems, Hulco en Vlemmix nu ook officieel dealer van het Nederlandse kwaliteits merk Henra! Henra maakt sinds 1932 aanhangwagens voor de professionele gebruiker. Henra focust zich uitsluitend op aanhangwagens voor intensief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan kippers voor dagelijks gebruik of machinetransporters die regelmatig zware machines vervoeren.

Groot uitgebreid assortiment

Henra onderscheid zich ten opzichte van andere merken met een zeer groot en uitgebreid assortiment aanhangwagens. Denk hierbij aan bakwagens, plateauwagens, kippers, machinetransporters, autotransporters en paardentrailers. Verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen. Van plateauwagens van 612x248cm tot een machine transporter van 399x180cm. Een 3-zijdige kipper van 401x202cm of een gesloten wagen van 315x158x190cm. Enkelassers, Tandemassers of Tridemassers. Hierdoor vindt u altijd de juiste aanhangwagen voor uw werkzaamheden.

Henra maakt gesloten aanhangwagens met een opvallend lage luchtweerstand. Deze komen daardoor in aanmerking voor de EIA subsidie, waardoor het wel heel gunstig kan worden om nu te investeren in een nieuwe aanhangwagen!

De Henra kippers zijn verkrijgbaar tot een lengte van maar liefst 401cm. Eventueel uit te voeren met 3 assen met parabool vering. Hier mee kies je dus voor een zeer grote & degelijke kipper voor intensief gebruik!

Een van de nieuwe modellen van Henra in ons assortiment zijn de schaarlift transporters. Dit zijn relatief kleine transporters met een extra lange klep, versterkte laadvloer en een laadvloer van gestrekt gaas voor maximale grip.

Klantenservice

Heeft u vragen over de Henra aanhangwagens? Neem dan contact op met onze klantenservice! We helpen u graag bij het vinden van de juiste aanhangwagen.

Henra Plateauwagen Henra Transporter Henra Gesloten