Masta 1983

Masta Aanhangwagens bestaat 40 jaar!

Op 12 augustus 1983 werd Masta Aanhangwagens opgericht en daarmee vieren we dit jaar het 40 jarige bestaan!

In 1983 begon het familiebedrijf met het produceren, repareren en verhuren van aanhangwagens te Nijnsel. 40 Jaar later is Masta Aanhangwagens verhuisd naar Sint-Oedenrode en uitgegroeid tot een begrip in de regio en zelfs in heel Nederland! 

 

Van eigen merk tot online begrip:

Masta Aanhangwagens begon in 1983 met het verkopen, verhuren en onderhouden van Aanwangwagens. Daarnaast werder er ook eigen merk Masta aanhangwagens geproduceerd. Het eigen merk staat erom bekend om zeer robuust te zijn. Het is daarom zeker mogelijk dat u deze nog steeds ergens tegenkomt! Ca. 10 jaar geleden zijn we gestopt met het produceren van eigen merk aanhangwagens, maar daar is een grote webshop voor onderdelen voor teruggekomen! Deze is inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste in Nederland. Voor verkoop, verhuur, onderhoud en losse onderdelen kunt u natuurlijk ook nog altijd terecht in onze fysieke winkel te Sint-Oedenrode.

Masta Aanhangwagens te Nijnsel, voor de aanleg van de snelweg en de verhuizing naar Sint-Oedenrode.

Eigen merk bakwagen (bouwjaar ca. 1998)

Bedankt!

Middels deze weg willen we al onze klanten ontzettend bedankten voor het vertrouwen en loyaliteit aan Masta Aanhangwagens de afgelopen 40 jaar! Op naar de volgende 40 jaar!

Veel klanten die we vroeger in Nijnsel mochten helpen zijn nu in Sint-Oedenrode nog steeds klant. Dat waarderen we enorm en maakt ons werk ook een stuk leuker, we bouwen namelijk echt een band op met onze klanten. Nogmaals bedankt hiervoor!