Nieuw SCM disselslot voor de AL-KO AK161 & AK270 koppelingen!

Benlock

Benlock A10 SCM Disselslot AK161 & AK270
Merk: Masta
Handelsbenaming / type slot: Benlock
Type: A10
Keurmerk: SCM
Materiaal: RVS 304
Geschikt voor: AL-KO AK161 & AL-KO AK270 koppeling

Met trots presenteert Masta Aanhangwagens haar nieuwe slot voor de AL-KO AK161 & AK270 koppelingen. Het Benlock A10 disselslot! Een robuust disselslot wat gemonteerd wordt aan de koppeling. Verkrijgbaar met SCM keurmerk!

Het nieuwe onderbouwslot is specifiek om uw aanhangwagen te beveiligen voor onbevoegd aan- of afkoppelen. Daarnaast voorkomt het slot dat uw koppeling gedemonteerd wordt.

SCM Keurmerk

Tevens is het slot voorzien van het SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) keurmerk. Dit kan voor uw verzekering een eis zijn in geval van diefstal. Het SCM keurmerk wordt afgegeven aan sloten die aan strenge eisen voldoen, hiermee toont u bij de verzekering aan dat er een deugdelijk slot gemonteerd zit op uw aanhangwagen. Masta is trots dat haar eigen slot voorzien is van dit belangrijke SCM keurmerk.

Eenvoudig in gebruik

Het slot is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn in dagelijks gebruik. Door de sleutel in het Abus 20/80 slot te steken en om te draaien, kan het slot eenvoudig geopend worden. Vervolgens pakt men het discusslot uit het disselslot, het slot zal direct open veren, hier hoeft u geen handeling voor te verrichten. De aanhangwagen kan vervolgens zoals normaal aangekoppeld worden. Staat de aanhangwagen aangekoppeld en wil je voorkomen dat hij afgekoppeld kan worden? Geen probleem, zet hem in een handomdraai op slot! Schuif het slot dicht, plaats het discusslot en draai deze op slot, uw aanhangwagen is beveiligd!

Inmiddels heeft Masta ook al het ongekeurde model uitgebracht, de Benlock A50. Tevens zijn we druk bezig met het ontwerpen van sloten voor nog meer koppelingen, denk hierbij ook aan koppelingen van andere merken zoals ALBE en Knott.

Inhoud doos:

- 1x Benlock A10 Disselslot
- 1x ABUS Discusslot 20/80
- 1x Montagepen
- 1x Gebruiksaanwijzing
- 1x Safety-Ball
- 2x Bout 8.8 M12x90 mm Verzinkt
- 2x Borgmoer M12 Verzinkt
- 2x Breekmoer M12 RVS