Henra

Henra
Masta Aanhangwagens is trots dealer van het merk Henra. Hieronder vindt u een overzicht van alle Henra aanhangwagens. Mocht u vragen hebben neem dan contact op met onze klantenservice!

Producten 1-60 van 103

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Henra Plateauwagen 603x222cm 3500kg Tandemas
    Aanbiedingsprijs € 5.445,00 € 4.500,00 Normale prijs € 6.108,24

Producten 1-60 van 103

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Henra, sinds 1932 kwaliteit aanhangwagens van Nederlandse bodem!

Het bedrijf Henra Overloon is in 1932 opgericht, de eerste bedrijfsactiviteiten vonden tevens al in 1832 plaats. Henra is ontstaan uit de twee familienamen Henckens & Rademaker. Oorspronkelijk werd begonnen met een smederij, hoefslag en landbouwmachines. In 1956 werd de eerste aanhangwagen gebouwd. In 1983 werd besloten om uitsluitend nog aanhangwagens te produceren en werden alle andere activiteiten gestaakt. Henra exporteert via een uitgebreid dealernetwerk momenteel in 9 Europese landen.

Henra onderscheid zich ten opzichte van andere merken met een zeer uitgebreid assortiment aanhangwagens. Verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen. Het aanbod van Henra aanhangwagens omvat alle soorten aanhangwagens tot 3500 kg. Denk hierbij aan bakwagens, plateauwagens, kippers, machinetransporters, autotransporters en paardentrailers. Dit aanbod wordt continue aangepast en vernieuwd. Zo zijn er bijvoorbeeld in 2019 veel plateauwagens standaard verlaagd!

Naast een stevige en degelijke constructie, beschikken Henra aanhangwagens over een uitstekende wegligging en een opmerkelijke aangename volgzaamheid. Deze laatste eigenschap maakt het besturen van de personenauto, waarachter de aanhangwagen is gekoppeld, tot een eenvoudige en aangename bezigheid. Door uw aanhangwagen regelmatig door onze vakkundige monteurs te laten onderhouden, verhoogt u de veiligheid en verlengt u de levensduur.

Garantie

Henra staat voor kwaliteit! Daar zit er op de Henra aanhangwagens 2 jaar garantie op constructiefouten en 7 jaar garantie op doorroesten van het chassis. Voor meer details over de garantie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Snelle levering

Normaliter zit er op de Henra aanhangwagens een levertijd van ca. 2 weken. Neem contact op met onze klantenservice voor een actuele leverdatum!

Klantenservice

Heeft u vragen over de Henra aanhangwagens? Neem dan contact op met onze klantenservice! We helpen u graag bij het vinden van de juiste aanhangwagen.