Hulco Carax-3 3500kg 540x207cm

Hulco Carax-3 3500kg 540x207cm
Levertijd circa 2 tot 4 weken
€ 7.750,05 € 6.405,00

Hulco Carax-3 3500 540x207 cm Multitransporter

De Carax is een multitransporter voor de professional die ook de grote voertuigen wil vervoeren zoals bestelbussen en SUV’s. De Carax is leverbaar in de gewichtsklasse van 3000 of 3500 kg, tandem of tridem en een laadvloerafmeting van 440x207 cm of 540x207 cm. De stalen rijplaten met een lengte van 250 cm zijn opgeborgen in het chassis. Dit sterke chassis biedt een optimale vloerondersteuning aan de aluminium laadvloer.
Het doordachte design maakt de Carax zeer gebruiksvriendelijk. Het meest opvallend detail van de Carax is de knik aan de achterzijde van de laadvloer. Zo kunnen ook langere voertuigen probleemloos op- en afrijden. Wielstops en spanbanden zijn een- voudig te monteren door de speciaal hiervoor bestemde uitsparingen. De Carax is uitgevoerd met duidelijke voor- zij en achterverlichting en LED contourverlichting. Alle Carax modellen van Hulco zijn voorzien van A-kwaliteit assen, koppeling en oplooprem.
De Carax multitransporter is 100% houtvrij en daar heeft u jarenlang plezier van!

Standaard voorzien van oprijplaten!

Afmetingen:

De totale baklengte van de aanhangwagen is 540 cm, de bakbreedte is 207 cm. De laatste 1,7 meter van de bak loopt schuin af (hoogte verschil 6cm). De laadvloer hoogte is aan de voorkant 62 cm en aan de achterkant 56 cm. De totale lengte van de aanhangwagen bedraagt 690 cm en de totale breedte is 215 cm.

Gewichtsklasse:

De aanhangwagen heeft een bruto laadvermogen van 3500 kg. Het eigen gewicht van de aanhangwagen is 845 kg, hiermee wordt het netto laadvermogen van de aanhangwagen 2655 kg.

Kenteken: De aanhangwagen is geremd, bruto zwaarder dan 750kg en zal dus worden voorzien van een eigen kenteken.

Standaard uitgerust met:

- Aluminium laadvloer met anti-slip functie
- Stalen oprijplaten 250x30cm onder laadvloer
- Verlaagde laadvloer aan achterzijde
- Automatisch neerklapbaar neuswiel
- Uitsparingen voor bindmogelijkheden
- Goot voor doorrijplaten
- Zijmarkeringsverlichting LED
- Contourverlichting LED

Opties:

Lier met liersteun: De Carax is eenvoudig uit te breiden met een lier en –steun. De lier kan zowel links als rechts gepositioneerd worden en is in lengte verstelbaar.
Reservewiel gemonteerd: Gemonteerd onder laadvloer.
Asschokbrekers: Wenst u nog meer rijcomfort, dan is het monteren van schokbrekers een optie. Vooral bij zeer intensief gebruik van de Carax is dit aan te bevelen.
Uitzetpoten: Stevige steunpoten in één handomdraai uit te zetten.
Wielstop met bindmogelijkheden: Zeer handige wielstop. Wordt tussen de opstaande rand van de aanhangwagen geklemd. U kunt de wielstop verplaatsen en monteren op uw gewenste positie. Vooral handig met het oprijden van een auto. Hiermee weet u dat u ver genoeg op de trailer staat.
Kantelbaar neuswiel: Zeer handige kantelbare klem zorgt ervoor dat u het neuswiel 90 graden kunt kantelen. Hiermee komt het neuswiel een stuk lager van de grond, maar hiermee voorkomt u vooral dat het neuswiel in de weg zit bij een langer voertuig of bij het doorrijden van een voertuig.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe geremde aanhangwagen! Bij aankoop van een nieuwe geremde aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt. De voucher kunt u binnen 14 maanden inleveren. Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen.

Garantie

Op deze Anssems aanhangwagen krijgt u standaard 3 jaar garantie op het onderstel! Hier vallen bijvoorbeeld scheuren en roestvorming onder. Gebruiksschade, bijvoorbeeld overbelading, valt hier niet onder.

Meer informatie
FabrikantHulco
Fabrikant SKU1.48.1.3502.00
Bak lengte540,00 cm
Bandenmaat195/50R13
Laadvloer hoogte56 cm
GeremdGeremd
Merk asAL-KO
Eigen gewicht845 kg
Netto laadvermogen2655 kg
Bak breedte207 cm
Bruto laadvermogen3500kg
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.