Geschiedenis van Masta

Begrip

Al sinds 1983 is Masta Aanhangwagens een begrip in de regio. Met veel kennis en ervaring kunnen wij u altijd voorzien van de juiste producten, goede kwaliteit en deskundig advies. Bij Masta Aanhangwagens kunt u terecht voor verkoop, verhuur en reparatie van aanhangers. Door deze bedrijfsactiviteiten zijn wij altijd op de hoogte van de huidige wetgeving, trends, mogelijkheden en innovaties op het gebied van aanhangers, caravans, trailers en boottrailers. Als aanhangwagen experts staan wij altijd voor u klaar om te zoeken naar een passende oplossing, begeleiding bij een aankoop of het stellen van een diagnose.

Geschiedenis

Zoals boven genoemd is Masta Aanhangwagens in 1983 opgericht. Voorheen was het bedrijf gevestigd in Nijnsel, een klein dorp wat onderdeel van de gemeente Sint-Oedenrode is. Sinds 2002 is het bedrijf verhuisd naar bedrijventerrein ‘De Kampen’ in Sint-Oedenrode, waar het beschikt over een fysieke winkel vol onderdelen en een riante werkplaats. Vanuit daar is ook de verhuur van aanhangwagens mogelijk. Het aantal verhuur aanhangwagens is de laatste jaren gestegen naar ongeveer 35 aanhangwagens.

 

Oude Locatie

 

Webshop

Sinds 2012 is Masta begonnen met de webshop. Om de verkoop van onderdelen nog meer de stimuleren, werd de verkoop via internet gestart. Inmiddels zijn er ruim 4000 producten beschikbaar via de webshop. Naast dit ruime assortiment van onderdelen is er ook een groot aanbod van banden en velgen toegevoegd, aangezien de vraag hiernaar steeds groter werd. Zelfs nieuwe complete aanhangwagens zijn tegenwoordig te bestellen via onze webshop.

De meeste courante onderdelen liggen standaard op voorraad in ons ruime magazijn, waardoor de producten vaak dezelfde dag nog verstuurd kunnen worden. Zo zorgen we ervoor dat de klanten het gewenste product zo snel mogelijk in huis heeft, en dat voor een zeer scherpe prijs.

loader
Bezig met laden...