Anssems MSX-Basic 2700kg 405x200cm

Anssems MSX 2700 Basic 405x200cm
Levertijd circa 2 tot 4 weken
€ 4.458,85 € 3.685,00

Anssems MSX-Basic, de professionele multitransporter

Anssems MSX-Basic 2700kg 405x200cm met houten vloer

Deze Anssems autotransport aanhangwagen is een van de meest degelijke autotransport aanhangwagens beschikbaar op de Nederlandse markt. Zijn stabiele, gelaste chassis is uitermate geschikt voor bedrijfsmatig gebruik. Standaard is deze aanhangwagen voorzien van een betonplex vloer. De lage laadvloerhoogte van 62cm in combinatie met de aluminium oprijplaten van 300cm lang zorgen voor een zeer vlakke oprijhoek.

De aanhangwagen is standaard helemaal compleet en voorzien van diverse opties:

  • Stalen oprijplaten
  • Berken betonplex laadvloer
  • Neuswiel
  • Ruim voldoende bindmogelijkheden
  • 185/60R12 wielen

De laadvloer lengte van deze aanhangwagen is 405 cm, de laadvloer breedte is 200 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de laadvloer. De stalen zijranden zijn hier in niet meegenomen. De hoogte van de laadvloer bedraagt 62 cm.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 520kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 2700kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 2180kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Opties

Beschikbare opties kunnen ervoor zorgen dat de aanhangwagen geheel naar uw wensen samengesteld wordt. Mocht uw gewenste optie niet te vinden zijn in het lijstje, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kenteken

De aanhangwagen is geremd, bruto zwaarder dan 750kg en zal dus worden voorzien van een eigen kenteken. De kosten voor het kenteken zitten bij de prijs inbegrepen, hier betaald u achteraf niet extra voor.

Kwaliteit

Deze aanhangwagen is van absolute topkwaliteit. De prijs op onze webshop is helemaal compleet, u komt dus niet voor verassingen te staan. De prijs is namelijk al inclusief de eventuele kentekenkosten en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Voor de actuele levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast is er het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens krijgt u een 1e servicebeurt waardebon (t.w.v. €218,-) bij aanschaf van een nieuwe geremde aanhangwagen. Bij de 1e servicebeurt kijken we de aanhanger even voor u na, denk hierbij aan verlichting en de banden maar ook stellen we het remsysteem opnieuw af en gaan we de BOVAG-checklist na om zeker te zijn dat u weer veilig de weg op kan.

Garantie

Op deze Anssems aanhangwagen krijgt u standaard 3 jaar garantie!

Levering

De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen.

Meer informatie
FabrikantAnssems
Bak lengte405,00 cm
Bandenmaat185/60R12
Laadvloer hoogte62 cm
GeremdGeremd
Merk asAL-KO
Eigen gewicht520kg
Netto laadvermogen2180kg
Bak breedte200 cm
Bruto laadvermogen2700kg
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
Zijn er bij deze aanhangwagen nog bijkomende kosten?
Nee, alle prijzen op onze site zijn totaal prijzen. Hier komen geen kosten meer bij. Mocht u voor een of meerdere opties kiezen, dan worden deze automatisch in de prijs meegenomen. Mocht u kiezen voor bezorging dan ziet u tijdens het afrekenen wat hier de exacte kosten van zijn.Bij alle aanhangers zit de verwijderingsbijdrage in de prijs. Bij alle aanhangwagens met kenteken zitten ook de kosten voor het kenteken en de tenaamstelling al in de prijs. De prijs op onze site is dus echt het eindbedrag.
Wat zijn de kosten voor bezorging?
Aanhangwagens bezorgen we binnen Nederland voor €95,-. De aanhangwagen zal door een van onze eigen chauffeurs, volgens afspraak met u, bij u thuis worden afgeleverd. Meer informatie hierover vindt u hier
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2022 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.