AL-KO Wielschokbreker zwart 1500 kg - 3000 kg

Geen Omschrijving
Artikelnummer
712420
€ 42,75 € 35,33
Huidige voorraad: 4

AL-KO wielschokbreker zwart

Geschikt voor:
Enkelasser as tot 1500 kg
Tandemasser as tot 3000 kg
Lengte ingeschoven: 269 mm
Lengte uitgeschoven: 410 mm

Geleverd inclusief bevestigingsmaterialen
Geleverd exclusief bevestigingssteun

Gewichtsklasse

Om bij vervanging van uw schokdempers niet te hoeven twijfelen over de gewichtsklasse heeft AL-KO de as- of wielschokdempers door middel van kleur ingedeeld in gewichtscategorieën. Deze zwarte wielschokbrekers behoren tot een middelzware tot zware gewichtsklasse. De schokdemper is geschikt voor een enkelasser tot 1500 kg en een tandemasser tot 3000 kg. Bij vervanging kunt u dus kijken naar de kleur van de te vervangen wielschokdemper. Wilt u een nieuwe monteren let dan goed op dat u de wielschokdemper uit de juiste gewichtscategorie kiest. Bij de keuze van de juiste gewichtscategorie ervaart u namelijk maximaal positief effect op de rijeigenschappen van uw aanhangwagen.

De voordelen van wielschokdempers

Wanneer u een schokdemper correct monteert met de juiste gewichtsklasse merkt u al snel de voordelen tijdens het rijden met uw aanhangwagen. U zult ervaren dat de aanhangwagen een betere, stabielere wegligging heeft, waarbij de schokdemper tevens zorgt voor goede demping en een verbeterde stabiliteit zowel bij het rijden als het remmen.

Daarnaast is de montage van de schokbrekers vrij eenvoudig. Dit dankzij de rubbergeveerde scharnierende bevestigingsogen. Een voordeel van deze schokbrekers is ook dat deze onder een hoek van maximaal 5°, spanningsvrij worden gemonteerd, waardoor de slijtage minimaal is.

Perfecte afwerking

Alle wielschokbrekers van AL-KO hebben een hoge kwalitatieve afwerking, zoals u van AL-KO gewend bent. De schokdempers zijn allen voorzien van kwaliteitsafdichtingen. Een stofafdichting zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen stof tussen de binnen- en buitenpijp binnendringt. Een ander bijzonder kwalitatief punt is dat het ventiel vervaardigt is van verchroomd sintermetaal en de ruwheid van de zuigerstang is slechts 0,1 Ra. Bij montage zult u zien dat de bouten vast in het oog van de demper zijn geïntegreerd. De bijbehorende moeren worden vanzelfsprekend mee geleverd.

Al met al een kwalitatief zeer goede wielschokbreker.

AL-KO productomschrijving

AL-KO Asschokbrekers Octagon
AL-KO nr. 282 259 / 282259 / 282.259

Filmpje: Montage AL-KO wielschokbreker/asschokdemper

Meer informatie
EAN 4003718029420
Fabrikant ALKO
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AL-KO Wielschokbreker zwart 1500 kg - 3000 kg
Uw waardering
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?