Lease

A runner tying his shoes

Lease zonder zorgen!

Operational lease, voor volledige ontzorging van A tot Z!


Naast het kopen van een nieuwe aanhangwagen is het ook mogelijk om een aanhangwagen bij ons te leasen. Wij hebben hierbij gekozen om enkel operational lease aan te bieden, uitsluitend aan zakelijke klanten. Of het nu gaat om een simpele bakwagen of een hele vloot kippers, wij kijken graag naar de mogelijkheden.

Zo kun je zonder verlies van je liquiditeit voorzien worden van een nette en complete aanhangwagen. Standaard hanteren wij een looptijd van 48 maanden, waarbij je aan het einde van de looptijd de keuze hebt om de aanhangwagen over te nemen of wellicht weer voor een nieuwe te gaan.

Ook maken we vooraf duidelijk wat de mogelijkheden en kosten zijn van de aanhangwagen eerder overnemen of de lease voortijdig beëindigen. 

Interesse een onze lease oplossing? Vul onderstaand formulier in, of kom bij ons langs. Wij bespreken graag de mogelijkheden en maken een passende offerte!


Waarom leasen?
heroicons/solid/shield-check
Geen verassingen
Vooraf duidelijke afspraken waar je de gehele looptijd aan toe bent.
heroicons/solid/user
Één contactpersoon
Geen externe partijen. Vanaf de aanschaf heb je met slechts een partij te maken! Geen gedoe met tussenpersonen en banken.
heroicons/solid/gift
All-in.
Onderhoud, diefstalverzekering, schadeverzekering, wij hebben overal aan gedacht! Vanaf de aanschaf volledig ontzorgd. Of het nu gaat om een tijdelijke aanhangwagen voor de levering, het onderhoud of vervanging, wij zorgen er voor!
heroicons/solid/receipt-tax
Duidelijk aanbod
Vanaf de offerte is direct duidelijk wat de kosten zijn en wat uiteindelijk de mogelijkheden zijn om de aanhangwagen aan het einde van de looptijd over te nemen.

Offerte aanvragen

loader
Bezig met laden...