AL-KO Wielschokbreker blauw 1350 kg - 2700 kg

1350/2700 KG.
Artikelnummer
712410
€ 60,26 € 49,80
Huidige voorraad: 4

AL-KO wielschokbreker blauw

Geschikt voor:
Enkelasser as tot 1350 kg
Tandemasser as tot 2700 kg

Geleverd inclusief bevestigingsmaterialen
Geleverd exclusief bevestigingssteun

Gewichtsklasse

Alle wielschokbrekers zijn geschikt voor een bepaald gewicht. AL-KO heeft iedere gewichtsklasse een bepaalde kleur gegeven. Bij vervanging zorgt dit ervoor dat u snel de juiste wielschokbreker gevonden heeft. De blauwe wielschokbreker, ook wel asschokdemper, genoemd, is geschikt voor enkelassers tot 1350 kg en tandemassers tot 2700 kg. Bij de correcte keuze zullen de rijeigenschappen van uw aanhangwagen optimaal verbeteren.

Voordelen van schokdempers

Wanneer u de juiste schokdempers heeft gemonteerd zult u al snel de voordelen ervaren. De eerste voordelen zult u al opmerken bij de montage van de AL-KO wielschokdempers. De montage is namelijk vrij eenvoudig dankzij de rubbergeveerde scharnierende bevestigingsogen. Dankzij deze praktische bevestigingsogen kunt u de wielschokbrekers namelijk, onder een hoek van maximaal 5°, spanningsvrij monteren. Hierdoor is de slijtage minimaal. Voordelen die u zult merken zijn, optimale demping, optimale wegligging en verbeterde stabiliteit bij het rijden en het remmen.

Het belangrijkste zijn natuurlijk de voordelen die u zult ervaren tijdens het rijden met uw aanhangwagen. De wielschokdempers zullen zorgen voor optimale wegligging, zeer goede demping en de verbeterde stabiliteit bij het rijden en het remmen.

Afwerking van AL-KO

AL-KO staat bekend om de hoge kwalitatieve afwerking van de producten. Zo ook bij de wielschokdempers, ook wel asschokdempers genoemd. Een voorbeeld daarvan zijn de bouten die vast in het oog van de demper zijn geïntegreerd. Vanzelfsprekend worden daar de bijbehorende moeren bij geleverd. Tevens gebruikt AL-KO uitsluitend kwaliteitsafdichtingen, is het ventiel vervaardigd van verchroomd sintermetaal en is de ruwheid van de zuigerstang slechts 0,1 Ra. Stofafdichting voorkomt daarbij nog eens het binnendringen van vuil tussen de binnen- en buitenpijp.

Met een AL-KO wielschokdemper kiest u voor een kwalitatief product.

AL-KO productomschrijving

AL-KO Asschokbrekers Octagon
AL-KO nr. 244 085 / 244085 / 244.085

Filmpje: Montage AL-KO wielschokbreker/asschokdemper

Meer informatie
Fabrikant SKU 244085
EAN 4003718020915
Fabrikant ALKO
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AL-KO Wielschokbreker blauw 1350 kg - 2700 kg
Uw waardering
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?