Bagagewagens

Op zoek naar een bagagewagen? Handig voor op vakantie of voor het droog en eenvoudig vervoeren van een hoop materialen. Masta Aanhangwagens heeft een ruim assortiment aan bagagewagens. Snel geleverd! Voor advies kunt u contact opnemen met de klantenservice van Masta Aanhangwagens.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Anssems Bagagewagen

De Anssems bagagewagens zijn gesloten aanhangwagens bekend door het naar voren scharnierende deksel. Dit maakt het laden en lossen van goederen eenvoudig. De Anssems bagagewagens zijn uitgevoerd in een strak modern design. De gesloten constructie met aluminium wanden is ideaal voor op vakantie. Zo heeft de wagen een laag eigen gewicht en veel ruimte om goederen te laden. Door het gemakkelijk te bedienen deksel is het laden en lossen van goederen een gemak voor de klant. Tenten, koffers en andere grote bagage kunt u allemaal kwijt in een bagagewagen. De deksel zorgt er ook voor dat uw goederen beschermd worden tegen vocht en vuil. Tevens zijn de bagagewagens goed afsluitbaar middels een degelijk slot, hierdoor kunt u de bagagewagen ook als een soort kluis voor uw waardevolle spullen gebruiken.

Hoogste kwaliteit bagagewagens

Deze bagagewagens zijn van uitstekende kwaliteit en worden door het Nederlandse bedrijf Anssems geproduceerd net over de Duitse grens in Bad Bentheim. Anssems maakt hierbij gebruik van zeer moderne machines om bijvoorbeeld het aluminium te bewerken. Dit levert een afwerking op het allerhoogste niveau op, met altijd een perfecte passing van de onderdelen.

Verder zit de bagagewagen laag achter de auto zodat deze het zicht van de bestuurder niet belemmerd en niet onnodig veel wind vangt. Voor een bagagewagen hoeft u in meeste gevallen alleen te beschikken over het rijbewijs B. Anssems bagagewagens zijn geremd of ongeremd verkrijgbaar.

De bagagewagens kunnen uitgerust worden met diverse opties, zoals steunpoten, dakdragers en een reservewiel. Daarnaast is er nog de optie om een rail op het dak te plaatsen zodat hier nog meer goederen opgeladen kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een disselslot te monteren.

Klantenservice
Heeft u vragen over de Anssems Bagagewagen of twijfelt u over de juiste keuze? Neem dan contact op met de klantenservice van Masta Aanhangwagens! We helpen u graag aan een passende bagagewagen die voldoet aan uw wensen.