Thule Tepui Foothill

Thule Tepui Foothill

Levertijd op aanvraag, neem contact met ons op

Artikelnummer 500221
  € 1.749,95
Excl. BTW: € 1.446,24

Omschrijving

De Thule Tepui Foothill is een ingevouwen een zeer compacte daktent. Door de zeer geringe breedte is het mogelijk om een tweede daktent, fietsen of andere bagage naast de tent op het dak van uw auto of aanhangwagen mee te nemen. Door het symeterische ontwerp kan de tent aan beide zijdes van het voertuig gemonteerd worden.

De uitschuifbare stangen zorgen voor een tent die eenvoudig door een persoon op te zetten en af te breken is. Het nieuwe ontwerp van de basis maakt de tent lichter en stabieler dan zijn voorgangers!

Voorzien van een extra brede ingang en een extra groot raam aan de achterzijde. Daarnaast nog eens twee lichtsecties in het dak voor extra licht binnen. De tent is bij levering voorzien van de voorgemonteerde montagerails, wat zorgt voor een eenvoudige installatie.

De tent is ingevouwen bijzonder compact, maar heeft opgezet een binnen hoogte van 101,6cm. Een lengte geopend van 213cm en een breedte van 119cm. De opgevouwen maten zijn 210,8x61x24cm, een bijzonder compact pakket!

Het gewicht van de daktent is 49kg. De kleurstelling noemen we Agave Green.

Meer informatie

Levertijd bij geen of onvoldoende voorraad Levertijd op aanvraag, neem contact met ons op
Fabrikant SKU 901250
Fabrikant Thule
EAN 091021986053

Product vragen

Customer Questions
No Questions
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Thule Tepui Foothill
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

loader
Bezig met laden...