Thule Tepui Foothill

Thule Tepui Foothill Leverbaar midden September
Huidige voorraad: 1
€ 1.830,00 € 1.512,40

De Thule Tepui Foothill is een ingevouwen een zeer compacte daktent. Door de zeer geringe breedte is het mogelijk om een tweede daktent, fietsen of andere bagage naast de tent op het dak van uw auto of aanhangwagen mee te nemen. Door het symeterische ontwerp kan de tent aan beide zijdes van het voertuig gemonteerd worden.

De uitschuifbare stangen zorgen voor een tent die eenvoudig door een persoon op te zetten en af te breken is. Het nieuwe ontwerp van de basis maakt de tent lichter en stabieler dan zijn voorgangers!

Voorzien van een extra brede ingang en een extra groot raam aan de achterzijde. Daarnaast nog eens twee lichtsecties in het dak voor extra licht binnen. De tent is bij levering voorzien van de voorgemonteerde montagerails, wat zorgt voor een eenvoudige installatie.

De tent is ingevouwen bijzonder compact, maar heeft opgezet een binnen hoogte van 101,6cm. Een lengte geopend van 213cm en een breedte van 119cm. De opgevouwen maten zijn 210,8x61x24cm, een bijzonder compact pakket!

Het gewicht van de daktent is 49kg. De kleurstelling noemen we Agave Green.

Dakdragers

Dakdragers nodig om deze tent op uw auto te monteren? Geen probleem! Die zoeken we graag even voor u op! Vul het onderstaande formulier in dan maken we een complete offerte voor de dakdragers!

Meer informatie
Fabrikant SKU901250
FabrikantThule
EAN091021986053
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Vragen over dit product
No Questions
Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Gespreid betalen kan eenvoudig online

Bereken hieronder eenvoudig het maandbedrag voor jouw aanhangwagen. Kies bij afrekenen voor de betaalmethode SprayPay en je kunt direct online de financiering regelen!

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.