Shell Tixophalte Wet Kit - 310ml

Shell Tixophalte Wet Kit - 310ml
Huidige voorraad: 9
€ 11,37 € 9,40

Shell Tixophalte Wet

Shell Tixophalte Wet is een professionele bitumineuze kleef- en afdichtingskit met blijvende flexibiliteit voor permanente hechting , zelfs onder vochtige omstandigheden.

Shell Tixophalte Wet is een plasto-elastische (thixotropisch), neutraal uithardende kit/kleefstof op basis van een hoogwaardig bitumen/rubbermengsel, additieven, vulstoffen en een niet toxisch en niet gechloreerd oplosmiddel.
De temperatuurbestendigheid van Shell Tixophalte Wet is van -35 °C tot +90 °C. Het product heeft een hoge vloeiweerstand en hoge hechting op de meest voorkomende ondergronden (baksteen, beton, PVC, PP, PE, PUR, EPS, metaal, glas, asfalt, roofing), zelf bij aanbrengen onder water. Verder heeft de Shell Tixophalte Wet een goede UV-stabiliteit en beschermt zelfs tegen roest en vocht.

Toepassingen:
Shell Tixophalte Wet is het ideale product voor het verlijmen, afdichten en voegvulling voor verschillende huishoudelijke en professionele toepassingen.
Bouw: Afdichten van lekken en uitvoeren van herstellingen, zelfs op natte ondergronden, bevestigen van isolatie en roofing en andere dak, sanitair en afdichtingtoepassingen. Behoort tot de 12,5P klasse volgens de specificaties van de Europese norm ISO 11600 voor voegkitten voor de bouw.
Hydraulische toepassingen: Voor scheuren in afdichtingen en voegen van waterkanalen, dammen, bruggen en waterreservoirs, gebruikmakend van zijn uitzonderlijke ‘natte omstandigheden’ eigenschappen.
Infrastructuur: Toepassingen zoals het afdichtingen en vullen van voegen van water afvoerkanalen in beton, betonnen brugdekken en verkeersdetectie lussen.

Kenmerken:
Kleur: Zwart
Consistentie: Thixotrope pasta
Huidvorming: Ca. 2 h (bij kamertemperatuur)
Volledige uitharding: Ca. 4 weken (afhankelijk van ondergrond)
Temperatuurbestendigheid: -35 °C tot +90 °C
Blijvende flexibiliteit voor permanente hechting

Aanbeveligen:
Gebruikstemperatuur:
De Shell Tixophalte Wet is klaar voor gebruik en onmiddellijk koud toepasbaar tussen +5°C en +40°C. Bij lage temperaturen raden wij aan het product te voorverwarmen (bvb. in warm water).
Ondergrond:
De ondergrond dient bij voorkeur schoon, droog, stof- en vet/olie vrij te zijn. Shell Tixophalte Wet kan worden aangebracht tussen +5 °C en +40 °C. Bij bijzondere toepassingen en/of vochtige ondergronden vooraf een hechtproef nemen en/of geschikte primer aanbrengen. Voor sterk poreuze (beton) ondergronden wordt aanbevolen een bitumineuze primer te gebruiken.

Meer informatie
Locatie02-F-04
FabrikantUniverseel
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.