Neuswiel vast rond 48mm met luchtband

Winterhoff neuswiel vast rond 48mm met luchtband
Levertijd circa 1 tot 3 weken
€ 36,24 € 29,95

Winterhoff neuswiel vast rond 48 mm met luchtband

- Merk: Winterhoff
- Buis diameter: rond 48 mm
- Wiel: 260x85 mm luchtband
- Draagkracht: 150 kg
- Verstelbare hoogte: 210 mm
- Dit product is voorzien van een luchtband

Technische gegevens

Bovenstaande gegevens zijn van belang bij de aanschaf van het neuswiel. Daarnaast zijn er nog wat gegevens die u kunnen helpen bij uw keuze of die u meer details geven.

- Slinger: vast
- Minimale hoogte: 500 mm
- Maximale hoogte: 710 mm
- Slingerhoogte: 125 mm
- Eigen gewicht: 4,8 kg

Overige productinformatie

Dit veel gebruikte universele neuswiel kenmerkt zich door zijn uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Het neuswiel is geschikt voor alle enkelas aanhangwagen en caravans en voor de lichtere tandemas aanhangwagens. Het neuswiel kan met, de los bij te bestellen, klem aan de aanhangwagen gemonteerd worden. Heeft u al een klem aan de aanhangwagen zitten die geschikt is voor neuswielen met een diameter van 48mm, dan kunt u die gewoon blijven gebruiken met dit neuswiel.

Meer informatie
FabrikantUniverseel
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
Wat zijn de verzendkosten?
We maken onderscheid tussen orders van onderdelen en orders voor nieuwe complete aanhangwagens. Bij losse onderdelen rekenen we binnen Nederland geen verzendkosten vanaf €25,-. Bij een bedrag onder €50,- bedragen de verzendkosten naar België €9,- en naar Duitsland is dit €12,10. Boven de €50,- zijn de verzendkosten ook naar België en Duitsland gratis. Aanhangwagens kunnen we alleen binnen Nederland bezorgen en dit kost, met uitzondering van de wadden eilanden, €95 inclusief btw. Aanhangwagens worden door een van onze eigen chauffeurs, volgens afspraak met u, bij u thuis afgeleverd.
Is dit neuswiel ook geschikt voor caravan Hobby 450 (max toelaatbaar gewicht 1300kg)?
Ja, dit neuswiel is zeer geschikt voor uw caravan. Qua gewicht is dit neuswiel ruim voldoende voor het max toelaatbaar gewicht 1300kg. U kunt even controleren of deze past op uw neuswielklem. Ons artikelnummer: 711025 zou eventueel een passende klem kunnen zijn.

Het grote voordeel van een luchtband bij caravans is dat een luchtband een stuk beter rolt en beweegt op onverharde grond. Denk bijvoorbeeld aan een caravan plaats met gras als ondergrond.
Did you find what you were looking for?
Maak een complete set
+
Winterhoff Neuswielklem 48 mm 150 kg
10%
=
Opslaan € 0,61
€ 41,76

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.