Henra Bakwagen 2000kg 307x135cm

Henra Bakwagen 2000kg geremd 307x135cm
Levertijd circa 2 tot 4 weken
€ 3.788,99 € 3.131,40

Henra Bakwagen 2000kg 307x135cm geremd

Alle HENRA bakwagens zijn ontwikkeld voor de professionele eindgebruiker en dus voor intensief gebruik. Daarnaast is het assortiment bakwagens zeer uitgebreid, zo heeft u altijd de perfecte bakwagen. Standaard compleet uitgerust en een laag eigen gewicht.


Afmetingen:

De baklengte van deze aanhangwagen is 307 cm, de bakbreedte is 135 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De aluminium opstaande borden zijn in totaal 35,5cm hoog. De hoogte van de laadvloer bedraagt 53,5 cm. De totale lengte van de aanhangwagen bedraagt 425 cm en de totale breedte is 181 cm.


Gewichtsklasse:

Het bruto laadvermogen van de bakwagen is 2000kg. Het eigen gewicht van de aanhangwagen is 410kg. Hierdoor is het netto laadvermogen 1590kg.

Kenteken: De aanhangwagen is geremd, bruto zwaarder dan 750kg en dus zal de aanhangwagen worden voorzien van een eigen gele kenteken. De kosten hiervoor zitten al bij de prijs inbegrepen.


Standaard uitgerust met:

- Uitneembare voorrek 100 cm
- Zwaar automatisch kantelbaar neuswiel
- Zeer sterke constructie door een volledig gelast chassis/carrosserie
- Volledig dichte 15 mm multiplex vloer uit 1 geheel
- Veel bindmogelijkheden
- Aluminium wanden


Henra Black Bottom

Black Bottom optie: Een compleet zwart gepoedercoat chassis. Met de “Black Bottom” optie wordt uw chassis zwart gepoedercoat.


Levertijd

Staat de aanhangwagen niet op voorraad? Dan is de aanhangwagen alsnog snel te leveren! Neem contact op met onze klantenservice voor een actuele indicatie van de levertijd.


Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe geremde aanhangwagen! Bij aankoop van een nieuwe geremde aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt. Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen.


Garantie

Op de Henra aanhangwagens zit 2 jaar garantie op constructiefouten en 7 jaar garantie op doorroesten van het chassis. Voor meer details over de garantie kunt u contact opnemen met de klantenservice.


Zie hier de Henra folder

Meer informatie
FabrikantHenra
Bak lengte307,00 cm
Bandenmaat175/70R13
Laadvloer hoogte53,5 cm
GeremdGeremd
Merk asKnott
Eigen gewicht410 kg
Netto laadvermogen1590 kg
Bak breedte135
Bruto laadvermogen2000kg
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
Zijn er bij deze aanhangwagen nog bijkomende kosten?
Nee, alle prijzen op onze site zijn totaal prijzen. Hier komen geen kosten meer bij. Mocht u voor een of meerdere opties kiezen, dan worden deze automatisch in de prijs meegenomen. Mocht u kiezen voor bezorging dan ziet u tijdens het afrekenen wat hier de exacte kosten van zijn.Bij alle aanhangers zit de verwijderingsbijdrage in de prijs. Bij alle aanhangwagens met kenteken zitten ook de kosten voor het kenteken en de tenaamstelling al in de prijs. De prijs op onze site is dus echt het eindbedrag.
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.