Fristom LED control box 13 polig

Waardering:
70% of 100
Artikelnummer
702212
Fristom LED control box 13 polig
Huidige voorraad: 3
€ 103,55 € 85,58

Fristom LED control box 13 polig

Een Fristom LED control box zorgt voor een goed gebruik van LED verlichting in combinatie met uw auto. Bij een aantal modellen auto's werkt LED verlichting op aanhangwagens niet goed. Deze control box is voorzien van een elektronisch systeem dat communiceert met het elektrisch systeem van het trekkende voertuig, waardoor de problemen bij het gebruik van LED verlichting zullen verdwijnen.

Niet bruikbaar op caravans!

Van de 13 pins zijn er maar standaard 8 aangesloten, de control box werkt dus niet standaard op caravans.Geen garantie dat verlichting werkt na gebruik van de control box.

Meer informatie
Fabrikant SKU1496974
EAN4251302443002
FabrikantFristom
Ratings & Reviews
3.5
Waardering:
70% of 100

Share your thoughts with other customers

Customer Questions
Werkt de weerstand in de controlbox beide kanten op? Ik heb een BE trailer waarbij de stekker van het trekkende voertuig komt en de contra-stekker op de trailer zit. De controlbox gaat er dus andersom tussen dan ‘normaal’…
Ja, de box werkt in dat opzicht beide kanten op. De control box werkt met alle combinaties: Stekker/stekkerdoos, stekkerdoos/stekker, 2x stekkerdoos met kabel ertussen etc etc. U kunt hem dus zonder problemen gebruiken voor deze aanhangwagen!
Wat is de lengte van het snoer?
Tussen de afbeeldingen vindt u een tekening met de afmetingen terug. De kabel aan de stekkerzijde is 250 cm lang. Bij de contrastekker 50 cm.
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

3.5
Waardering:
70% of 100
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.