Bünte uitdraaisteun 450kg

Bünte uitdraaisteun 450kg
Huidige voorraad: 4
€ 58,08 € 48,00

Bünte uitdraaisteun 450 kg
Uitdraaisteun van Bunte Originals. Ideale lichtgewicht uitdraaisteun voor uw caravan, vouwwagen, bagagewagen of aanhangwagen. Eenvoudig te bediening met een 19mm zeskant slinger of sleutel en montage met bouten.

Eigenschappen:
- Verzinkt
- Statisch max. draagvermogen: 450 kg
- Uitdraaibereik: 450 mm
- Zeskant aansluiting: SW 19

Bijbehorende slinger: Steunpoot slinger

Bovenzijde in T model wordt aan de aanhangwagen gemonteerd. De montagegaten in de lengte liggen 455 mm en 490 mm uit elkaar hart-op-hart gemeten. In de breedte zitten de slobgaten 215-141 mm. De gehele bovenzijde is 535 mm lang en 280 mm breed (zie afbeelding).

Hoe gaan mijn steunpoten het langst mee?
Draai uw steun altijd zo ver mogelijk uit! Door onder de steunpoot een hoog blok hout of steen te leggen waardoor de steunpoot niet ver uitgedraaid wordt is de grootste reden dat een steunpoot stuk gaat. Door het opvullen van de ruimte onder de steunpoot blijft de steunpoot te horizontaal staan en komt het gewicht grotendeels op de schuine ondersteuningsstrippen. Daar zijn deze niet voor gemaakt. U kunt natuurlijk wel een strip hout of steen blijven gebruiken om te voorkomen dat u wegzakt op losse ondergrond, maar zorg er dus altijd voor dat u uw steunpoot zover mogelijk uitdraait is zodat deze het gewicht kan dragen.

Meer informatie
Fabrikant SKU40465
FabrikantBünte Originals
EAN4054354033531
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.