AL-KO Tiny-House diepladerchassis 600x244cm

AL-KO Tiny-House diepladerchassis 600x244x47cm

Levertijd op aanvraag, neem contact met ons op

Artikelnummer 705311

Aanpasbare opties:

Let op, prijs van aanhangwagen is altijd inclusief kenteken, tenaamstelling en verwijderingsbijdrage.

Omschrijving

AL-KO Tiny-House diepladerchassis 600x244cm

Het betreft een diepladerchassis voor een tiny-house, waarbij de laadvloer lager dan de bovenzijde van de spatborden ligt. Dat wil zeggen dat in het midden van het oppervlak van de laadvloer de ruimte tussen de spatborden ligt en hierdoor iets smaller is. Een bijkomend voordeel kan zijn dat de laadvloer zich laag bij de grond bevindt, namelijk 47,1 cm. Dit chassis is enkel in een tandemas uitvoering (2 assen) leverbaar.

Dit AL-KO chassis voor een tiny-house wordt standaard uitgerust met: 

- Complete verlichting aan de voor-, zij- en achterzijde
- 195/50R13C wielen
- 4 uitdraaisteunen
- Slinger ten behoeve van uitdraaisteun
- Automatisch steunwiel
- Kogelkoppeling inclusief cilinderslot

Uitstekende basis voor uw Tiny House
Het AL-KO Tiny House chassis is een uitstekende basis voor uw Tiny House. Het modulaire frameconcept maakt verschillende opbouwlengtes en individuele constructies mogelijk. Door het voorgespannen frame zal er minder tordering plaatsvinden en is er weinig tot geen doorbuiging. Het chassis is voorzien van nauwkeurig op elkaar afgestemde steunen, welke zorgt voor een zware en degelijke ondersteuning.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen ledig gewicht van circa 615kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 3500kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 2885kg. Het netto laadvermogen resulteert uit de toegestane maximum massa min het eigen gewicht, waar het effectieve laadvermogen uit komt. Wanneer de assen maximaal worden belast (3500kg), zakt het laadoppervlak van 47,1 cm naar 42,1 cm.

Kenteken

De aanhangwagen is geremd en zal dus voorzien moeten worden van een eigen kenteken. AL-KO levert de wagens standaard zonder kenteken, waardoor de wagen voor gebruik nog langs het RDW moet om deze aan te vragen. Het is uiteraard mogelijk om het kenteken door ons te laten aanvragen tegen een meerprijs (zie opties).

Beveiliging

Ter beveiliging is deze aanhangwagen standaard voorzien van een cilinderslot, geïntegreerd in de koppeling.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen! Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen. Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt.

Garantie

Op deze aanhangwagen krijg u standaard 3 jaar garantie!

Let op! De tiny-house trailers zijn uitsluitend geschikt om een tiny-house op te bouwen. De aanhangwagens zijn zijn niet geschikt om te gebruiken als goederen transport aanhangwagen. De opbouw die op de aanhangwagen wordt gebouwd zorgt namelijk samen met de aanhangwagen voor de stevigheid en torsiestijfheid. Masta Aanhangwagens kan geen garantie geven als u de tiny-house trailer gaat gebruiken voor het transporteren van goederen.

Meer informatie

Fabrikant ALKO
Bruto laadvermogen 3500kg
Totale lengte 755 cm
Laadvloer hoogte 47 cm
Totale breedte 255 cm
Bak breedte 244 cm
Bak lengte 755 cm
Bak lengte 755,00 cm

Product vragen

Customer Questions
No Questions

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Reservewielsteun plaatmodel
€ 15,88 € 13,12
Reservewielsteun voor Anssems aanhangwagens
€ 102,85 € 85,00
Aspock breedtelicht 6-kant reflecterend
€ 4,99 € 4,12
Novio Box Disselbak 770x355x370mm
€ 127,50 € 105,37
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: AL-KO Tiny-House diepladerchassis 600x244cm
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

loader
Bezig met laden...