Aanhanger Wielklem

Op zoek naar een wielklem voor uw aanhangwagen, paardentrailer of boottrailer? Bij Masta Aanhangwagens vindt u een passend model, waardoor u veilig uw trailer kunt neerzetten. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

sort-descending
  • Wielklem universeel
    € 24,14 € 19,95

1 product


Wielklemmen

Beveiliging voor uw aanhangwagen, boottrailer, fietsaanhangwagen, trailer of caravan is onmisbaar. Dit kan met diverse soorten sloten. Eén van de betere oplossingen is een wielklem. Een wielklem biedt dieven absoluut geen mogelijkheid om met uw aanhangwagen of caravan weg te slepen of er mee weg te rijden. Montage is daarnaast eenvoudig en snel. Parkeert u uw aanhangwagen op een diefstal gevoelige plaats dan is een wielklem de allerbeste beveiliging voor uw aanhangwagen.


SCM Keurmerk

Het DoubleLock en Steady wielslot zijn SCM gekeurd. Dit betekent dat het slot degelijk, doeltreffend en juist getest is. Vele verzekeraars vinden dit keurmerk noodzakelijk. Informeer ook altijd bij u verzekeraar wat uw verplichtingen zijn wat betreft de beveiliging. Zeker bij caravans zijn er vaak verplichtingen vanuit de verzekeraar.

loader
Bezig met laden...