Titan Kipper 450x200cm

Titan Kipper 450x200cm
Artikelnummer
909001
€ 13.249,50 € 10.950,00
Levertijd circa 1 tot 5 werkdagen

Titan Kipper 450x200cm

Titan is een aanhangwagenfabrikant uit het noorden van het land die zich in de afgelopen 50 jaar heeft gespecialiseerd in alle vormen van vervoer achter de trekhaak.

  • Verlaagd chassis met bandenmaat 185/60R12
  • Twee aluminium oprijbalken 250cm lang
  • Sledes onder de laadvloer voor oprijbalken
  • 2 kantelbare steunpoten met slinger
  • Acculader los bijgeleverd
  • Complete verlichting met 13 polige stekker

De lengte van de aanhangwagen is 450 cm, de breedte is 200 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De borden hebben een hoogte van 30 cm.
De totale lengte van de aanhangwagen (hart koppeling tot achterkant) is 590 cm. De totale breedte van de aanhangwagen is hetzelfde als de breedte van de bak, namelijk 200 cm. De hoogte van de laadvloer bedraagt 64 cm.

Gewichtsklasse

De aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 1120kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 3500kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 2380kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Opties

Beschikbare opties kunnen ervoor zorgen dat de aanhangwagen geheel naar uw wensen samengesteld wordt. Daarnaast kunnen de kippers geleverd worden met diverse opties en accessoires, denk hierbij aan een reservewiel of een onderbouwslot. Mocht u de gewenste optie niet kunnen vinden op onze webshop, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Kenteken

De aanhangwagen is geremd en zal dus worden voorzien van een eigen kenteken.

Kwaliteit

Deze aanhangwagen is van absolute topkwaliteit. De prijs op onze webshop is helemaal compleet, u komt dus niet voor verassingen te staan. De prijs is namelijk al inclusief de kentekenkosten en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Voor de actuele levertijd kunt u contact opnemen met onze klantenservice. De aanhangwagen kan uitsluitend bij onze locatie in Sint-Oedenrode afgehaald worden.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast is er het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Eerste onderhoudsbeurt gratis

Bij Masta Aanhangwagens uw eerste onderhoudsbeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen! Blijf hierdoor veilig en zonder vertraging gebruik maken van uw nieuwe aanhangwagen. Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen ontvangt u een voucher die u recht geeft op een gratis eerste onderhoudsbeurt.

Garantie

Op deze Titan aanhangwagen krijg u standaard 3 jaar garantie!

Levering

De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen.

Meer informatie
Fabrikant Titan
Netto laadvermogen 2380kg
Eigen gewicht 1120kg
Bak lengte 450 cm
Bak breedte 200 cm
Hoogte borden 30 cm
Totale lengte 590 cm
Totale breedte 200 cm
Laadvloer hoogte 68 cm
Merk as Knott
Bandenmaat 185/70R12
Kip systeem Achterwaarts
Hout dikte 18 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Titan Kipper 450x200cm
Uw waardering
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?