Thule Tepui Kukenam 3 Olive Green

Thule Tepui Kukenam 3 Olive Green
Huidige voorraad: 1
€ 1.930,00 € 1.595,04

De Thule Tepui Kukenam 3 is een ruime daktent geschikt voor 3 personen of voor twee personen met wat extra ruimte! Compleet met robuuste aluminium ladder. Te monteren op de dakdragers van uw auto of uw aanhangwagen. Geschikt voor ieder avontuur!

Standaard voorzien van schuimmatras met hoge dichtheid voor extra comfort. 4 Grote binnenvakken voor het opbergen van spullen. Ventilatie door middel van gaaspanelen.

De tentconstructie is opgebouwd uit gelaste en gewikkelde aluminium buizen. Er is 260 grams polyesterkatoen en 600 denier ripstopstof met waterbestendige ventilatiecoating gebruikt voor uitstekende bescherming tegen de seizoenen.

De inwendige hoogte is maar liefst 132cm wanneer de tent is uitgevouwen. Gevouwen heeft hij een hoogte van slechts 31cm, voor een lage luchtweerstand onderweg!

Het slaapoppervlak is maar liefst 244cm lang en 143cm breed. De totale afmeting opgevouwen is slechts 122x143x31cm

Het gewicht van de daktent is 60kg. Uitgevoerd in Olive Green.

Dakdragers

Dakdragers nodig om deze tent op uw auto te monteren? Geen probleem! Die zoeken we graag even voor u op! Vul het onderstaande formulier in dan maken we een complete offerte voor de dakdragers!

Meer informatie
Fabrikant SKU901301
FabrikantThule
EAN091021363489
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Vragen over dit product
No Questions
Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Gespreid betalen kan eenvoudig online

Bereken hieronder eenvoudig het maandbedrag voor jouw aanhangwagen. Kies bij afrekenen voor de betaalmethode SprayPay en je kunt direct online de financiering regelen!

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.