Thule Tepui Autana 4 Haze Gray

Thule Tepui Autana 4 Haze Gray
Levertijd circa 1 tot 5 werkdagen
€ 2.850,00 € 2.355,37

De grootste daktent in het programma van Thule Tepui is de Autana 4. Deze zeer ruime daktent bied slaapplek voor maar liefst 4 personen.

De tent is standaard voorzien van een verlengde overdekte toegang met verwijderbare aanbouw. Voor een ruime uitbreiding aan de daktent. De uitbouw heeft een hoogte van 183cm.

Standaard gemaakt van UV- en schimmelbestendig tentdoek. Gemaakt om alle elementen te kunnen weerstaan! Voorzien van ruim voldoende gaaspanelen voor ventilatie.

Met een totaal gewicht van 86kg een zeer gering gewicht voor een flinke tent! Dit in inclusief het inbegrepen schuimmatras met hoge dichtheid.

Opbouven heeft de tent een afmeting van 122x183x31cm. Uitgevouwen neemt dit toe tot maar liefst 310x183x132cm

Deze tent is geschikt om op een auto of aanhangwagen te monteren. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een passende aanhangwagen of dakdragers dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!

Dakdragers

Dakdragers nodig om deze tent op uw auto te monteren? Geen probleem! Die zoeken we graag even voor u op! Vul het onderstaande formulier in dan maken we een complete offerte voor de dakdragers!

Meer informatie
Fabrikant SKU901500
FabrikantThule
EAN091021455450
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Vragen over dit product
No Questions
Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Gespreid betalen kan eenvoudig online

Bereken hieronder eenvoudig het maandbedrag voor jouw aanhangwagen. Kies bij afrekenen voor de betaalmethode SprayPay en je kunt direct online de financiering regelen!

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.