Thule Tepui Autana 3 Olive Green

Thule Tepui Autana 3 olive green
Huidige voorraad: 1
€ 2.229,95 € 1.842,93

Een van de grotere daktenten uit het assortiment van Thule Tepui is de Autana 3. Deze ruime daktent bied ruimte aan maar liefst 3 personen. Dit model is uitgevoerd in Olive Green

De tent is standaard voorzien van een verlengde overdekte toegang met verwijderbare aanbouw. Voor een ruime uitbreiding aan de daktent. De uitbouw heeft een hoogte van 183cm.

Standaard gemaakt van UV- en schimmelbestendig tentdoek. Gemaakt om alle elementen te kunnen weerstaan! Voorzien van ruim voldoende gaaspanelen voor ventilatie.

Met een totaal gewicht van 69kg een zeer gering gewicht voor een flinke tent! Dit in inclusief het inbegrepen schuimmatras met hoge dichtheid.

Opbouven heeft de tent een afmeting van 122x143x31cm. Uitgevouwen neemt dit toe tot maar liefst 310x143x132cm

Deze tent is geschikt om op een auto of aanhangwagen te monteren. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een passende aanhangwagen of dakdragers dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!

Meer informatie
Fabrikant SKU901401
FabrikantThule
EAN091021703780
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
Wat voor een aanbouw tent staat er voor de daktent?
Dit is een verlengde, overdekte toegang. Hierdoor is de ladder droog toegankelijk en het zorgt tevens voor een extra "kamer" van de tent. Deze zit standaard inbegrepen bij de daktent.
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.