Acebikes SteadyStand

90mm tot 130mm
16" tot 18"
Artikelnummer
303001
€ 97,01 € 80,17
Huidige voorraad: 2

90mm tot 130mm
16" tot 18"
Verplaatsbare variant, niet verstelbaar

Dat uw motor is gebouwd voor de weg merkt u meteen wanneer u hem wilt wegzetten in uw garagebox en wanneer u eraan wilt sleutelen, poetsen of de machine vervoeren. Het is net of de motor er zich tegen verzet. Uw fiets staat in de garage scheef op zijn zijstandaard en neemt daardoor te veel ruimte in de altijd volle garage of werkplaats. De scheve stand is niet handig bij het poetsen en sleutelen. Ook het vervoeren van de motorfiets is vaak een crime.

Al deze problemen behoren tot het verleden voor de eigenaar van de Steadystand. In het vervolg hebt u slechts de helft nodig van de ruimte die de machine tot nu toe in beslag nam. Poetsen en sleutelen wordt een fluitje van een cent, want in de Steadystand staat uw motorfiets rechtop en als een huis.

Het geheim van de Steadystand schuilt in het uitgekiende gebruik van de zwaartekracht. U rijdt of duwt de motorfiets over het kantelmechanisme, en door het eigen voor- en neerwaartse gewicht wordt de motor muurvast verankerd. De robuuste antislip delen verzekeren verder een vaste grip op vrijwel elke ondergrond.

Meer informatie
Locatie 16-B-00
Fabrikant Acebikes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Acebikes SteadyStand
Uw waardering
Customer Questions
Is deze SteadyStand ook nog in de volledig zwarte uitvoering leverbaar?

Nee, helaas niet. Dat is een oud model dat niet meer gemaakt wordt door de fabrikant Acebikes. Alleen het nieuwe model is nog leverbaar.

Did you find what you were looking for?