Acebikes SteadyStand Multi Fixed

tot 200mm
14" tot 21"
Artikelnummer
303004
€ 117,83 € 97,38
Levertijd circa 1 tot 5 werkdagen

tot 200mm
14" tot 21"
Vaste variant, verstelbaar

Dat uw motor is gebouwd voor de weg merkt u meteen wanneer u hem wilt wegzetten in uw garagebox en wanneer u eraan wilt sleutelen, poetsen of de machine vervoeren. Het is net of de motor er zich tegen verzet. Uw fiets staat in de garage scheef op zijn zijstandaard en neemt daardoor te veel ruimte in de altijd volle garage of werkplaats. De scheve stand is niet handig bij het poetsen en sleutelen. Ook het vervoeren van de motorfiets is vaak een crime.

Al deze problemen behoren tot het verleden voor de eigenaar van de Steadystand. In het vervolg hebt u slechts de helft nodig van de ruimte die de machine tot nu toe in beslag nam. Poetsen en sleutelen wordt een fluitje van een cent, want in de Steadystand staat uw motorfiets rechtop en als een huis.

Het geheim van de Steadystand schuilt in het uitgekiende gebruik van de zwaartekracht. U rijdt of duwt de motorfiets over het kantelmechanisme, en door het eigen voor- en neerwaartse gewicht wordt de motor muurvast verankerd. De robuuste antislip delen verzekeren verder een vaste grip op vrijwel elke ondergrond.

Meer informatie
Locatie 16-C-00
Fabrikant Acebikes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Acebikes SteadyStand Multi Fixed
Uw waardering
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!