Superwinch

Superwinch is een Amerikaanse fabrikant gevestigd in Tualatin Oregon, met daarnaast productie faciliteiten in Dayville Connecticut en Tavistock in het Verenigd Koninkrijk. Oorspronkelijk ontstaan vanuit een project van Ford Motor Company, later zelfstandig geworden onder leiding van Frank Tolsdorf met de visie een bedrijf te worden dat zich uitsluitend richt op het fabriceren van de allerbeste lieren van verschillende toepassingen.

Superwinch is de grootste private partij in het ontwerpen en fabriceren van verschillende soorten lieren zoals elektrische lieren, hydraulische lieren en diverse accessoires. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie wat betreft het uitstekende ontwerp, betrouwbaarheid en de prijs kwaliteit verhouding. Hier door heeft Superwinch een grote schare fans onder zowel off-road enthousiastelingen en industriële fabrikanten.

Momenteel zijn er wereldwijd maar liefst 4 miljoen Superwinch lieren in gebruik. U kunt daar door bij aanschaf zeker zijn van de uitgebreide ervaring in alle sectoren van Superwinch. De lieren worden op zeer veel verschillende voertuigen gebruikt, zoals offroad voertuig, brandweerauto's, quad's, landbouwwerktuigen en autotransporters.

De Nederlandse importeur van Superwinch heeft een ruime voorraad van alle verschillende Superwinch lieren, deze zijn dus snel leverbaar. Alle lieren kunt u eenvoudig, snel en natuurlijk voordelig via onze site bestellen. Alle lieren worden gratis naar u verzonden. Mocht echter de informatie op onze site nog vragen over laten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag om uw vragen te beantwoorden om zo de juiste lier te vinden.

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren