Maxilift M50 laadkraan 1 hydraulisch- en 1 handbediend giekdeel electro-hydraulisch

Maxilift M50 1 hydraulisch- en 1 handbediend giekdeel
Levertijd op aanvraag, neem contact met ons op
Selecteer
  • Selecteer
  • Zwenken met slinger
  • Zwenken hydraulisch
€ 4.813,28 € 3.977,92

Maxilift M50 laadkraan 1  hydraulisch- en 1 handbediend giekdeel electro-hydraulisch

De maxilift laadkraan is een compacte kraan die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. Deze compacte kranen zijn geschikt voor verschillende voertuigen, zoals pick-ups en aanhangwagens. Ze worden gekenmerkt door een eenvoudige montage.

De M50 laadkraan is te verkrijgen met een handpomp of een electro-hydraulische pomp. Bij deze kraan gaat het heffen en het uitschuiven van de kraan hydraulisch, die wordt bediend met een electro-hydraulische pomp. Het uitschuiven van de giekdelen gaat bij het eerste deel hydraulisch en bij het tweede deel met de hand. Ten slotte is de keuze tussen het zwenken met een slinger of het hydraulisch zwenken van de laadkraan mogelijk.
Er zijn verschillende opties mogelijk bij de aanschaf van deze laadkraan. De montage kan worden uitgebreid met een montageplaat. Een andere montageplaat is ook mogelijk, waarbij er een steunpootset aan bevestigd is. Een steunpoot geeft het voertuig waar de laadkraan op bevestigd is meer stabiliteit tijdens het hijsen. Een derde versie van een montageplaat is er een met een snelwisselsysteem. Deze plaat biedt de mogelijkheid tot het snel afhalen van de laadkraan. Ook voor deze snel-montageplaat is de optie voor een steunpootset aanwezig. 

Naast de keuze van verschillende montageplaten, die overigens niet noodzakelijk zijn, is er nog een laatste optie om een hulpstuk te monteren om dichtbij iets op te kunnen pakken. Alle mogelijke opties staan in een checkbox boven deze tekst.

Gegevens:
- 1x hydraulisch en 1x handmatig uitschuifbaar
- Voor de technische gegevens wil ik u wijzen op de technical sheet. Dit bestand is te vinden onder de kop Files, onder deze tekst.

Mocht u vragen hebben over de mogelijke opties van de laadkraan, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie
FabrikantMaxilift
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.