Maxilift M180 LLC laadkraan 3 hydraulische giekdelen met montageframe 1 hydraulische steunpoot

Maxilift M180 LLC 3 hydraulische giekdelen
Levertijd op aanvraag, neem contact met ons op
Selecteer
  • Selecteer
  • 12V DC
  • 24V DC
€ 14.264,53 € 11.788,87

Maxilift M180 LLC laadkraan 3 hydraulische giekdelen met montageframe 1 hydraulische steunpoot

De maxilift laadkraan is een compacte kraan die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. Deze compacte kranen zijn geschikt voor verschillende voertuigen, zoals pick-ups en aanhangwagens. Ze worden gekenmerkt door een eenvoudige montage.

De electro-hydraulische laadkraan zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Voor de M180 bestaat een D-versie, een LLC-versie en een LME03-versie:
- D: Deze kraan heeft alleen een Lastmoment Indicatie (ECI). ECI staat voor Electrische Capaciteit Indicator, wat overeen komt met een Lastmoment Indicatie.
- LLC: Deze kraan heeft een begrenzing tot 990kg met behulp van een weegcel. Wanneer de lading hoger is dan 990kg, zal de kraan deze niet hijsen. 
- LME03: De kraan heeft een Lasmoment beveiliging. 

De electro-hydraulische laadkraan wordt geleverd inclusief een motor pomp combinatie met een olie tank van 11 liter en filter. Daarnaast worden er accukabels van 2 meter lang en een montageset kit M20x250 meegeleverd. Het ventielenblok bij deze kraan bevat 4 functies.
Deze kraan wordt geleverd met een montageframe. Aan dit montageframe zitten 1 hydraulische- en 1 handbediende steunpoot. Verder zijn er diverse opties mogelijk. Een steunpoot geeft het voertuig waar de laadkraan op bevestigd is meer stabiliteit tijdens het hijsen.
Naast deze hydraulische- en handbediende steunpoot, kan men kiezen voor een uitbreiding naar een draaiende steunpoot. Dat wil zeggen dat de steunpoot kantelbaar is na het inschuiven. Alle mogelijke opties zijn weergegeven in een checkbox boven deze tekst.

Alle M180 laadkranen zijn CE-conform, wat wil zeggen dat het product voldoet aan de gestelde Europese veiligheidseisen.

Gegevens:
- 3x hydraulisch uitschuifbaar
- Voor de technische gegevens wil ik u wijzen op de technical sheet. Dit bestand is te vinden onder de kop Files, onder deze tekst.

Mocht u vragen hebben over de mogelijke opties van de laadkraan, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie
FabrikantMaxilift
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
Ik zoek een laadkraan met een hefvermogen van minimum 1000kg, liefst 1500kg om wat marge te hebben. Wat kost zo een kraan als we dit zelf installeren?
Hallo,Dan kunt u het beste kijken naar de M150 of M180 Maxilift modellen. De M150 modellen hebben een maximaal hefvermogen van 1300kg en de M180 modellen zelfs 1500kg. De prijzen op onze website zijn de absolute eindprijzen. Wel zijn er veel verschillende opties waar u de kraan mee kunt uitbreiden. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, we helpen u graag verder.|Met vriendelijke groet,Masta Aanhangwagens
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.