Maxilift M110 laadkraan 1 hydraulisch giekdeel 1 handbediend giekdeel

Maxilift M110 1 hydraulisch giekdeel + 1 handbediend giekdeel
Levertijd op aanvraag, neem contact met ons op
€ 6.588,72 € 5.445,22

Maxilift M110 laadkraan 1 hydraulisch giekdeel + 1 handbediend giekdeel
1x hydraulisch en 1x handbediend giekdeel

Hydraulische versie is inclusief:
15 liter olie tank met filter, ventielenblok met 4 functies, montageset M 16 x 250, Smeervet voor het zwenksysteem van de kraan.

Electro-hydraulische versie is inclusief:
Motor pomp combinatie met olie tank (5L) en filter, accukabels (2 mtr.), ventielenblok met 4 functies, montageset kit M 16 x 250, Smeervet voor het zwenksysteem van de kraan.

De maxilift laadkraan is een compacte kraan die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. Deze compacte kranen zijn geschikt voor verschillende voertuigen, zoals pick-ups en aanhangwagens. Ze worden gekenmerkt door een eenvoudige montage.

De electro-hydraulische laadkraan wordt geleverd inclusief een motor pomp combinatie met een olie tank van 5 liter en filter. Daarnaast worden er accukabels van 2 meter lang en een montageset kit M16x250 meegeleverd. De standaard montageset kit kan uitgebreid worden met een montageplaat of een montageframe. Een montageframe bevat een hydraulische of handbediende steunpoot die handmatig uitschuifbaar is. Een steunpoot geeft het voertuig waar de laadkraan op bevestigd is meer stabiliteit tijdens het hijsen. Wanneer u kiest voor een hydraulische steunpoot, is het noodzakelijk gebruik te maken van de extra functie die optioneel op het ventielenblok bij te bestellen is.
Naast de keuze tussen een hydraulische of handbediende steunpoot, kan men deze keuze uitbreiden naar een draaiende steunpoot. Dat wil zeggen dat de steunpoot kantelbaar is na het inschuiven. Alle opties zijn weergegeven in een checkbox boven deze tekst.
Standaard wordt ook nog smeervet voor het zwenksysteem van kraan meegeleverd. 

De electro-hydraulische laadkraan heeft een Lastmoment Indicatie (ECI). ECI staat voor Electrische Capaciteit Indicator, wat overeen komt met een Lastmoment Indicatie. Daarnaast zijn alle M110 laadkranen CE-conform, wat wil zeggen dat het product voldoet aan de gestelde Europese veiligheidseisen.

Mocht u vragen hebben over de mogelijke opties van de laadkraan, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie
FabrikantMaxilift
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2023 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.