Masta TentTrailer 100

Anssems GT 500 181x126 & Thule Tepui Ayer 2
Levertijd op aanvraag, neem contact met ons op
€ 3.199,00 € 2.643,80

De Masta TentTrailer serie bestaat uit een serie combinaties van aanhangwagens met Thule Tepui daktenten. De combinaties zijn door ons afgewogen op rijcomfort, prijs-kwaliteit verhouding, uitrusting en afmetingen.

Het Masta TentTrailer model 100 kenmerkt zich door een zeer gunstige prijs tegen een opvallende complete uitrusting. Naast de standaard uitrusting is deze daktenttrailer nog extra uit te voeren met een aantal extra opties. Deze opties zijn niet noodzakelijk, maar kunnen wel het rij- of kampeercomfort verhogen

De aanhangwagen

De basis van deze aanhangwagen word gevormd door de Anssems GT 500 181x101x48cm bagagewagen. Dit is een zeer degelijke maar lichte bagagewagen met een maximale massa van 500kg. Door zijn lage gewicht mag deze ook door kleinere auto's getrokken worden. De aanhangwagen heeft zelf een gewicht van ongeveer 150kg. Telt men hier de tent bij op, dan blijft er nog een netto draagvermogen voor bagage over van circa 300kg. De aanhangwagen heeft een deksel welke naar de voorzijde open scharniert. Hier door is het eenvoudig om de bagage in te laden.

De daktent

De tent is een echte Thule Tepui Ayer 2 uitgevoerd in blauw. Deze zeer complete daktent kenmerkt zich door zijn uitstekende kwaliteit en eenvoudige opzetten. Deze tent is snel en eenvoudig door 1 persoon op te zetten. Hij bied ruimte om met twee personen comfortabel te slapen. Opgevouwen is deze tent zeer compact met een hoogte van slechts 28cm. De totale hoogte van deze aanhangwagen met opgevouwen daktent is ongeveer 150cm, wat voor een opvallend lage luchtweerstand zorgt achter een personenauto.

Aanpassingen

Om deze aanhangwagen en tent te combineren doen we een aantal aanpassingen aan de aanhangwagen en voorzien we hem voor een extra degelijk set Thule dakdragers. Deze dakdragers zijn afsluitbaar met een sleutel.

Opties

Naast de standaard uitrusting is het mogelijk om de aanhangwagen uit te breiden met een aantal opties. Zoals bijvoorbeeld een reservewiel gemonteerd aan de onderzijde of extra bindogen voor aan de binnenzijde van de aanhangwagen.

Ook zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de beveiliging van de aanhangwagen. Zo kun je kiezen voor een los disselslot, of voor een onderbouwslot met of zonder SCM goedkeuring. Ook kan de tenttrailer eventueel uitgevoerd worden met een GPS tracker.

Offroad Uitvoering

Het is ook mogelijk de trailer uit te voeren in de offroad uitvoering. We doen dan een aantal aanpassingen aan de wagen. Deze krijgt bijvoorbeeld grotere en bredere banden met een veel grover profiel. Daarnaast worden er aluminium traanplaat spatborden gemonteerd in plaats van de standaard kunststof spatborden. We monteren ook een AL-KO neuswiel met luchtband en voorzien de aanhangwagen van 4 extra degelijke steunpoten. Deze kunnen uitgedraaid worden met een slinger en kunnen loodrecht naar beneden of onder een hoek gezet worden.

Kies je voor de offroad uitvoering, dan hebben je de losse opties voor steunpoten niet nodig. Door de aanpassing in bandenmaat komt de wagen in zijn geheel ook wat hoger te staan. Je hebt daarom om de wagen waterpas achter de auto te krijgen een trekhaak hoogte op de auto nodig van ongeveer 48cm.

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Vragen over dit product
No Questions
Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzending en Bezorging | Verzendkosten | Ruilen en Retourneren | Betaalmogelijkheden | Intracommunautaire levering | Informatie & Regelgeving | Over ons | Blog
Voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer
© 1983 - 2021 Masta Aanhangwagens VOF. Alle rechten voorbehouden.