Anssems KSX, driezijdig kipper

Anssems KSX

Anssems aanhangwagens bouwt al sinds jaar en dag in het Brabantse Rijen zijn aanhangers voor het serieuze werk. Belangrijk model in het assortiment is al lange tijd de KSX. Deze veelzijdige kipper is voor veel bedrijven de eerste keus voor een kipper voor intensief gebruik.

Een belangrijk voordeel van deze aanhangwagen ten opzichte van de concurrentie is zijn zeer sterke chassis en complete standaard uitrusting. Naast de standaard complete uitrusting is de Anssems ook nog uit te rusten met diverse opties, om van een goede aanhangwagen de perfecte te maken!

Het sterke chassis is opgebouwd uit onder andere twee zeer sterke langsliggers die uit een speciaal ontwikkeld profiel bestaan, die de wagen een extreem sterke basis geven. Naast de langsliggers in het het chassis is hij voorzien van een zeer sterke v-dissel gemaakt van twee zware kokers. Dit zorg voor een zeer stabiel geheel.

Naast een uitgekiend onderstel, is ook de bovenbouw zeer doordacht. Waar andere gebruik maken van een bodem met een staalplaat op betonmultiplex, kiest Anssems voor een betere aanpak. Zo ligger er extra veel stalen kokers in de lengte richting onder de laadvloer met direct daar op de stalen bodemplaat. Dit voorkomt dat laadvloer zou kunnen doorbuigen wanneer je er bijvoorbeeld een zware machine op zou rijden. Daarnaast zijn er binnen het aluminium, in de rand van de bodemplaat speciale bindhaken aangebracht. Met deze bindhaken kun je spanbanden binnen het aluminium vastmaken om de lading goed vast te zetten, zonder de wanden te beschadigen.

Het basis model is de KSX 2500kg met handpomp. Dit model heeft geen elektrische pomp of accu, maar dient men handmatig te kiepen. Dit is vooral geschikt voor situaties waarbij er maar af en toe gebruik gemaakt gaat worden van de kiep functie. Moet je vrij regelmatig kiepen, dan kun je beter kiezen voor de elektrische uitvoering. Deze is er in 2500kg, 3000kg en 3500kg.

Standaard is deze aanhanger voorzien van een degelijk neuswiel en goten voor rijplaten onder de laadvloer. Tevens standaard is de functie om driezijdig te kunnen kiepen. Door slechts een pen te verplaatsen kan naar een van de beide zijkanten gekiept worden, in plaats van naar de achterkant.

Daarnaast is het mogelijk de Anssems kipper van diverse opties te voorzien, zoals stalen of aluminium oprijplaten. Extra borden van 35cm of 70cm op de standaard borden van 30cm. Ook is het mogelijk loofrekken of een voorrek te monteren.

Ook is het mogelijk deze kipper uit te voeren met een vlakzeil of huif. Deze huif is beschikbaar in de hoogtes 150cm en 180cm. U kunt er ook voor kiezen een reservewiel te monteren of wielschokbrekers te gebruiken.

Heeft u na het zien van de Anssems KSX nog vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Sint-Oedenrode. We hebben een wisselende voorraad van nieuwe aanhangwagens staan. Wij zullen dan samen met u proberen de beste aanhangwagen te vinden voor uw situatie.

De levertijd van de aanhangwagens fluctueert sterk en is afhankelijk van de huidige voorraad bij de fabrikant. Heeft u de aanhangwagen snel nodig, neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

 
100% achter onze producten

Kwaliteit

We zijn een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het vak. Hier worden uitsluitend producten verkocht waar we zelf volledig achter staan. Dat is dan ook de reden dat u bij ons op alle aanhangwagens 3 jaar garantie krijgt op het chassis.

All-in

Prijzen Aanhangwagens

De prijzen op de webshop zijn inclusief alle bijkomende kosten. Dat wil zeggen dat de kosten voor de eventuele tenaamstelling, de kentekenplaat en de verwijderingsbijdrage al bij de prijs zijn inbegrepen.