Aanhanger onderdelen online eenvoudig bestellen

Het magazijn met aanhanger onderdelen van Masta bevat een zeer ruim assortiment onderdelen. Geschikt voor vrijwel alle merken en type aanhangwagens. Wij hebben reeds sinds 1983 ervaring in het bouwen, onderhouden, repareren en verkopen van aanhangwagens en kunnen ons zelf inmiddels dus wel experts noemen. Naast onze kennis hebben we een zeer ruime voorraad voor vrijwel alle courante onderdelen. Naast de courante onderdelen hebben we ook de minder voorkomende onderdelen veelal gewoon op voorraad en zo niet, dan hebben we nauw contact met diverse leveranciers om ze alsnog zeer snel te kunnen leveren.

Uitstekende beoordelingen

Erg trots zijn wij op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. Met meer dan 1500 beoordelingen scoren wij een gemiddelde van een 9.0! Mocht u een order plaatsen, dan hopen we van u ook een tevreden klant te kunnen maken. Mocht er nou iets niet naar wens verlopen, laat het ons dan gerust weten!

Review door RDH

Zakelijk en particulier

Naast een grote schare zakelijk klanten, hebben we ook veel particuliere klanten die onderdelen of accessoires voor aanhangers, caravans en boottrailers bestellen. Zakelijk hebben we zowel garagebedrijven als eindgebruikers zoals bijvoorbeeld hoveniers, stratenmakers en bouwbedrijven als klant. Iedere klant, zakelijk of particulier kan natuurlijk via onze site bestellen, maar voor de zakelijke klant is het tevens mogelijk een opdrachtbon te mailen naar info@masta.nl, waarna de onderdelen ook dezelfde dag nog verstuurd kunnen worden. Deze service is speciaal gericht op de grote bedrijven en overheidsinstellingen in ons klantenbestand. Ook zij kunnen rekenen op onze snelle service met een groot aanbod van onderdelen!

Merk specifieke onderdelen

Zoekt u een nieuwe huif voor uw Anssems BSX 2500 uit 2015 of een vlakzeil voor een Atec bakwagen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Hoewel deze onderdelen niet altijd op onze site staan, zijn deze vaak wel te leveren. Bij dit soort onderdelen kan bijvoorbeeld het bouwjaar van de aanhangwagen van belang zijn. Hier door kunnen we niet een standaard uitvoering van bijvoorbeeld een Anssems PSX huif op onze site zetten, omdat deze in verschillende uitvoeringen leverbaar is, welke niet uitwisselbaar zijn onder de verschillende bouwjaren.

Voorbeeld van een bedrukte huif

Denk ook aan de regelgeving

Bij het onderhouden van uw aanhanger of caravan kan het soms nodig zijn om bijvoorbeeld een oplooprem of as te vervangen. Het is hierbij erg belangrijk om de oplooprem altijd te vervangen door een van het zelfde merk en type. Bij een as is het essentieel om deze te vervangen door een as met het zelfde wielremtype. Dit is noodzakelijk om het correcte remgedrag van het voertuig te kunnen garanderen, maar daarnaast ook wettelijk erg belangrijk. Bij het RDW is namelijk bij de eerste toelating een remschema aangeboden. Op dit remschema staan een aantal zaken die de werking van de exacte remcombinatie toelichten. Denk hier wij aan het type van de verschillende onderdelen, maar ook de gemaakte slag. Zou je een van de onderdelen vervangen door iets van een ander merk of type dan klopt dit remschema niet meer. Het voertuig klopt dan ook niet meer met de gegevens zoals bekend bij het RDW. Dit kan grote problemen opleveren, in het bijzonder mocht het in het ergste geval tot een ongeval lijden. Zorg er daarom altijd voor dat u alleen de juiste onderdelen gebruikt.

Dit is daarnaast ook van toepassing op bijvoorbeeld de remvoeringen. Het gebruik van imitatie remvoeringen is niet toegestaan door de fabrikant van de as, omdat deze de werking van een door derden geproduceerde voering niet kan waarborgen. Hier door kan het zijn dat uw remsysteem niet meer na behoren werkt. Dit kan bijvoorbeeld problemen opleveren bij het bepalen van de aansprakelijkheid na een ongeluk. Daarnaast is de besparing in de meeste gevallen zeer beperkt. Om die reden verkopen wij uitsluitend originele remvoeringen.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Alle merken aanhanger onderdelen

Masta Aanhangwagens beschikt over een divers aanbod Aanhangwagen, hierop volgend een greep van de merken die we verkopen; Anssems, Atec, Hulco, Saris en King Trailers. Naast het aanbod complete aanhangwagens hebben we ook een zeer uitgebreid magazijn onderdelen. We kunnen van vrijwel alle merken op de huidige markt onderdelen leveren. We zijn reeds jaren dealer van onder andere merken als; AL-KO, BPW, Knott, Aspock, Geka, Lucidity, Fristom, Hella, Winterhoff, WAP, Doublelock en Superwinch.

Naast de bekende merken producten hebben we ook nog een aantal producten die we in eigen beheer ontwikkelen en fabriceren. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten verbeterd kunnen worden of simpelweg niet verkrijgbaar zijn bij de huidige leveranciers. Wij zijn graag innovatief bezig, om zo te zorgen dat ook de aanhangwagenbranche niet stil blijft staan, maar mee kan in de huidige maatschappij. Zo zijn er diverse MASTA producten ontstaan die zich ten alle tijden onderscheiden door de geweldige kwaliteit en lange levensduur.

Ook geschikt voor caravans

Hoewel wij geen onderdelen hebben voor het interieur van uw caravan, hebben we wel vrijwel alle onderdelen voor het onderstel. Daarnaast hebben we diverse modellen steunpoten voor bijvoorbeeld het AL-KO chassis van uw caravan. Veel caravan fabrikanten gebruiken een AL-KO chassis en AL-KO steunpoten. De onderstel onderdelen voor aanhangwagen zijn in veel gevallen de zelfde onderdelen als gebruikt op caravans. Zo worden bijvoorbeeld dezelfde remvoeringen, assen, oploopremmen en koppelingen op zowel aanhangers, boottrailers als caravans gebruikt. Heeft u vragen over uw caravan of twijfelt u welke onderdelen geschikt zijn? Twijfel niet, maar neem gerust contact met ons op!

Snelle levering

Wij streven er naar om orders die op werkdagen voor 16:00 geplaatst worden nog dezelfde dag te verzenden. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als producten direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze site geeft u direct een indicatie van de huidige voorraad. Mocht u zekerheid willen over de levertijd, neem dan gerust contact met ons op bijvoorbeeld via de chat. Mocht u nog meer haast hebben, dan kunt u natuurlijk ook de spullen ophalen in onze winkel in Sint-Oedenrode. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00.

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Ons assortiment bestaat uit aanhanger onderdelen van goede kwaliteit. Ieder product dat we inkopen is door ons getest en gewaardeerd op een goede prijs kwaliteit verhouding. Het is natuurlijk erg belangrijk dat een gekocht product betaalbaar is en voldoet aan de verwachtingen. Het is ook mogelijk om de producten bij ons in de winkel te bekijken en direct aan te schaffen. Tevens helpen onze medewerkers aan de balie u graag met de aanschaf van onderdelen of geven uw advies over bijvoorbeeld het onderhoud van uw remwerk of oplooprem!

Deskundig advies

Uw huidige oplooprem reviseren of vervangen door een complete nieuwe? Onze medewerkers helpen u graag met afwegingen zoals deze. In sommige gevallen is het namelijk niet meer mogelijk onderdelen voor een oplooprem te bestellen, of is het juist goedkoper om de complete oplooprem te vervangen inplaats van losse delen vervangen. We hebben ieder dag te maken met vragen zoals deze en kunnen u dan ook goed helpen met een goed advies!

Een deel van de voorraad oploopremmen in de winkel

Juiste artikel niet gevonden?

Mocht u een onderdeel niet op onze site kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan helpen met het vinden van het juiste artikel. Mocht we een product nog niet in ons assortiment hebben, dan voegen we het graag voor u toe! Graag helpen wij u in uw zoektocht naar ieder onderdeel voor uw aanhanger! Wij hebben diverse leveranciers in Europa die ons van een compleet assortiment van onderdelen kunnen voorzien. Daarnaast kunnen we merkspecifieke onderdelen van vrijwel alle aanhangwagen fabrikanten bestellen.