Enkelasser 257x131cm 750kg

Enkelasser 257x131cm 750kg Ongeremd
Artikelnummer
901006
€ 877,25 € 725,00
Informeer naar levertijd.

Bak aanhangwagen 257x131cm

De bak aanhangwagen is de meest gebruikte aanhangwagen. Deze zijn leverbaar in diverse afmetingen, waardoor er voor iedere toepassing een geschikte aanhangwagen is. Onderstaand zullen een aantal gegevens van de aanhangwagen worden toegelicht.

De lengte van deze aanhangwagen is 257 cm, de breedte is 131 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de buitenkant van de bak. Het houtwerk van deze aanhangwagen is 12 mm dik betonmultiplex.
De totale lengte van de aanhangwagen (hart koppeling tot achterkant) is 362 cm. De totale breedte van de aanhangwagen inclusief spatborden is 172 cm. De hoogte van de laadvloer is 47 cm.

Gewichtsklasse

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 170 kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 750 kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 580 kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

Standaard voorzieningen:

De aanhangwagen is standaard voorzien van:
- Gemonteerd neuswiel, wat ervoor zorgt dat de aanhangwagen gemakkelijk te verplaatsen is wanneer deze niet is aangekoppeld.
- Kentekenplaat klemmen gemonteerd, deze klemmen maken het mogelijk om snel en gemakkelijk de witte kentekenplaat te bevestigen of te verwijderen.
- Degelijke achterbordsluitingen, die ervoor zorgen dat het achterbord nooit onbedoeld open gaat.
- Daarnaast heeft de aanhangwagen complete verlichting met een 7 polige stekker.
- Een degelijk voorrek en reling rondom de aanhangwagen.
Er worden 155/80R13 wielen met een stalen velg gemonteerd.

Opties

Er zijn diverse opties verkrijgbaar bij deze enkelassers om de aanhangwagen volledig naar uw wensen samen te stellen.
De mogelijke opties vindt u boven naast de afbeeldin, de prijs wordt automatisch aangepast zodra u een optie aanvinkt.

Kenteken

De aanhangwagen is niet voorzien van een eigen kenteken. De witte kentekenplaat met het kenteken van de auto kan op deze aanhangwagen worden gebruikt. Alleen geremde aanhangwagens zijn voorzien van een eigen kenteken.

Beveiliging

Ter beveiliging van de aanhangwagen zijn er verschillende sloten beschikbaar. Het Doublelock slot wordt vast onder de aanhangwagen gemonteerd. U hoeft, naast de sleutel, nooit losse onderdelen mee te nemen. Daarnaast is er het overdekslot. Dit is een los slot wat over de koppeling geplaatst kan worden.

Kwaliteit

Bij het bouwen van deze aanhangwagen streeft men constant naar maximale prijs kwaliteit verhouding. Zowel de as als de koppeling zijn van het Duitse top merk AL-KO. Voor de verlichting is gekozen voor het merk Radex vanwege de uitstekende betrouwbaarheid.

Goedkeuring in Europa

De aanhangwagen is standaard voorzien van een COC goedkeuring en is daarmee automatisch voor heel Europa goedgekeurd.

Levering

De aanhangwagens kunnen iedere werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk om de aanhangwagens te laten bezorgen. Neem contact op met onze klantenservice hier over.

Meer informatie
Fabrikant King trailers
Bruto laadvermogen 750kg
Netto laadvermogen 580kg
Eigen gewicht 170kg
Bak lengte 257cm
Bak breedte 131cm
Totale lengte 362cm
Totale breedte 172cm
Laadvloer hoogte 47cm
Merk as AL-KO
Bandenmaat 155/80R13
Hout dikte 12mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Enkelasser 257x131cm 750kg
Uw waardering
Customer Questions
Heb ik voor deze aanhangwagen een BE rijbewijs nodig?

Of u een BE rijbewijs nodig heeft om een aanhangwagen achter uw auto te mogen besturen is van zowel de aanhangwagen als de auto afhankelijk.

Als het een aanhangwagen tot 750kg betreft mag u deze altijd met een B rijbewijs besturen.

Voor aanhangwagens van meer dan 750kg maximum massa is het afhankelijk van de toegestane maximum massa van de combinatie. Let er op dat u op zowel het kenteken van de trekkende auto als de aanhangwagen naar het juiste cijfer kijkt. Het ledige of rijklare gewicht van zowel de aanhanger als de auto is namelijk niet relevant. De som van de toegestane maximum massa van de auto en de toegestane maximum massa van de aanhangwagen mag niet meer bedragen dan 3500kg.

Om dit nog eenvoudiger te maken hebben we hier een speciale webpagina voor gemaakt om dit eenvoudig uit te rekenen aan de hand van de kentekens. Klik hier om op te zoeken welk rijbewijs u nodig heeft

Zijn er bij deze aanhangwagen nog bijkomende kosten?

Nee, alle prijzen op onze site zijn totaal prijzen. Hier komen geen kosten meer bij. Mocht u voor een of meerdere opties kiezen, dan worden deze automatisch in de prijs meegenomen. Mocht u kiezen voor bezorging dan ziet u tijdens het afrekenen wat hier de exacte kosten van zijn.

Bij alle aanhangers zit de verwijderingsbijdrage in de prijs. Bij alle aanhangwagens met kenteken zitten ook de kosten voor het kenteken en de tenaamstelling al in de prijs. De prijs op onze site is dus echt het eindbedrag.

Is het frame van deze aanhangwagen gegalvaniseerd?

Ja, het volledige chassis van deze aanhangwagen is gegalvaniseerd.

Wat zijn de kosten voor bezorging?

Aanhangwagens bezorgen we binnen Nederland voor €95,-.
De aanhangwagen zal door een van onze eigen chauffeurs, volgens afspraak met u, bij u thuis worden afgeleverd.
Meer informatie hierover vindt u hier

Wordt de huif opbouw geleverd met frame?

De huif opbouw wordt compleet en gemonteerd geleverd, dus inclusief frame en zeil.

Bestaat er een GEREMDE aanhangwagen MTM 750kg, met enkele as?

Deze bestaan zeker, u kunt eens kijken naar de Anssems GTB of de GTB-R.|

Did you find what you were looking for?