2019 Eindejaars Actie! Op elke Hulco aanhangwagen besteld in 2019 krijgt u gratis een DoubleLock onderbouwslot gemonteerd! *Geldig t/m 31/12/2019

BPW Wielschokbreker set 550 kg -1050 kg

Set van 2 schokbrekers
Artikelnummer
712445
€ 128,20 € 105,95
Levertijd circa 1 tot 5 werkdagen.

BPW wielschokbrekers set 550 kg - 1050 kg

Geschikt voor:
Assen van 550 kg tot 1050 kg.

Geschikt voor aanhangwagens met astype:
CB 555
CB 855
CB 1055

Geleverd als complete set voor één as
Geleverd inclusief bevestigingsmaterialen
Geleverd exclusief bevestigingssteun, , deze zitten mogelijk reeds op uw aanhangwagen as

Gewichtsklasse

De as- of wielschokbrekers zijn vervaardigt voor lichte tot middelzware aanhangwagens met assen van 550 kg tot 1050 kg. Tegenwoordig zijn de meeste assen voorzien van zwaardere assen. Echter kan het voorkomen dat een aanhangwagen die reeds in gebruik is deze gewichtsklasse as heeft. BPW heeft voor iedere gewichtsklasse een bepaalde kleur, bij vervanging kunt u daardoor direct aan de kleur zien welke gewichtsklasse u nodig heeft. De schokdempers voor lichte tot middelzware aanhangwagens hebben de kleur rood.

Voordelen van schokdempers

De meeste mensen hebben wel eens ervaren dat een aanhangwagen op een oneffen wegdek gaat stuiteren en/of slingeren. Dit geeft een onprettig gevoel of zelfs het gevoel dat u geen controle meer heeft over de aanhangwagen. Schokdempers gaan dit stuiteren tegen. De wielschokbrekers zorgen voor een verbeterde wegligging en optimale stabiliteit tijdens het rijden en remmen.

Het monteren van de BPW wielschokbrekers is eenvoudig en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd. Let wel op dat er geen bevestigingssteunen bijgeleverd worden.

Kwaliteit

BPW is een degelijk Duits merk wat garant staat voor kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Daarnaast zijn als onze producten zeer scherp geprijsd, waardoor u deze kwaliteitsproducten ook nog een voor een zeer gunstige prijs kunt bestellen bij ons.

BPW productomschrijving

BPW Schokdemper / schokbreker
BPW 02.3722.68.00

Meer informatie
Fabrikant BPW
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BPW Wielschokbreker set 550 kg -1050 kg
Uw waardering
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?